ADD2ME

Smart living og gadgets

Signal Messenger-privatlivsindstillinger du bør gøre brug af

Signal udpeget som en af de sikre messaging-apps og tilbyder end-to-end-kryptering. Det er dog ikke det, der gør det unikt. Det har andre fortrolighedsfunktioner, der gør det specielt. Hvad er disse fortrolighedsindstillinger, og hvordan man bruger dem? Det er det, vi hjælper dig med. Her finder du 9 fortrolighedsindstillinger og funktioner til Signal Messenger, som du helt sikkert vil kunne lide.

Dette indlæg dækker fortrolighedsindstillinger og tip til både Android og iOS. De fleste af skærmbillederne tages på en Android-telefon. Men trinene er de samme på Android og iPhone, medmindre andet er nævnt.

Lad os komme i gang.

1. Lås signalapp

I stedet for at downloade en tredjepartsapp for at forhindre andre i at få adgang til Signal-appen på din telefon kan du bruge den indbyggede funktion. Signal Messenger giver dig mulighed for at låse appen for yderligere sikkerhed. Du kan bruge PIN-koden, fingeraftrykslåsen, Touch ID osv., Afhængigt af dens tilgængelighed og support på din enhed.

Åbn appen for at låse Signal-appen. Tryk på profilbilledet øverst og gå til Privatliv.

Aktiver skift ved siden af skærmlåsen. Indstil derefter inaktivitetstiden for at låse den automatisk.

2. Stop signal fra at blive vist i App Switcher og bloker skærmbilleder

Signal Messenger leveres med en interessant funktion, der forhindrer appen i at vise chatlisten på app-switcherskærmen. Det går under navnet Skærmsikkerhed. Når du er aktiveret, vil du se en blå skærm, hvis du forhåndsviser appen på din seneste apps-liste. På Android forhindrer den samme funktion dig eller enhver anden bruger adgang til din telefon i at tage skærmbilleder af Signal-appen.

RELATERET  Fejl 5003 i Zoom: 8 BEDSTE måder at reparere fejlen på

Bemærk : Skærmsikkerhedsfunktionen forhindrer ikke personer, som du chatter med, i at tage et skærmbillede.

For at aktivere det skal du trykke på profilbilledet ikon øverst på Signal-appens startskærm. Tryk derefter på Privatliv. Tænd skiftet ved siden af Skærmsikkerhed (Android) og Aktivér Skærmsikkerhed (iPhone).

Tip: Find ud af, hvordan du deaktiverer skærmbilledlyd i Android.

3. Aktivér forsvindende meddelelser

Hvis du ikke vil have en historik over din samtale, kan du aktivere Forsvindende meddelelser. Når denne er aktiveret, forsvinder de sendte eller modtagne meddelelser, når den anden part har set dem inden for den angivne tid. Du kan indstille tidsintervallet mellem 5 sekunder og 1 uge.

Bemærk: Du bliver nødt til at aktivere / deaktivere forsvindende meddelelser for hver chat separat. Den anden person vil også se i samtalen, at forsvindende meddelelser er aktiveret.

For at gøre det på Android skal du åbne chatten, hvor du vil aktivere Forsvindende meddelelser. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre. Vælg Forsvinder beskeder.

Vælg pop op-menuen tidsinterval og tryk på Ok. For at deaktivere skal du gentage trin og vælge Fra i pop op-menuen.

På iPhone (og Android også), tryk på kontaktens navn øverst i chatten.

Tryk derefter på Forsvinder beskeder, og vælg tidspunktet.

Tip: WhatsApp understøtter også forsvindende meddelelser. Find ud af, hvordan du bruger forsvindende meddelelser på WhatsApp.

4. Relæopkald

Signal tilbyder også en privatlivsfunktion til opkald, hvis du vil være ekstra forsigtig. Når relæopkald er aktiveret, dirigeres dine opkald først via signalserverne, så den anden person vil se signalserverens IP-adresse i stedet for din. Dette hjælper med at skjule din IP-adresse for den anden person. Opkaldskvaliteten kan dog blive påvirket.

RELATERET  Tips til YouTube-begrænset tilstand: slukkes ikke på mobil og PC

For at aktivere den på Android og iPhone skal du gå til Signal-appens privatlivsindstillinger. Aktivér skiftet ved siden af Viderestil altid opkald.

5. Brug Incognito Keyboard (kun Android)

På Android-telefoner kan brugere aktivere Incognito keyboard-funktionen. Signal vil anmode deres telefons standardtastatur om at stoppe indlæring af ord, mens de bruger Signal-appen, når den er aktiveret.

Gå til Privatlivsindstillinger i Signal-appen for at aktivere denne funktion. Aktivér skiftet ved siden af inkognitotastaturet.

6. Stop signalopkald fra at vises i opkaldslog (kun iPhone)

Din Signal-apps opkaldshistorik vises normalt under fanen Seneste i telefonappen. Du kan dog deaktivere det. For at gøre det skal du gå til fortrolighedsindstillinger i Signal-appen. Slå skiftet til Vis opkald i seneste.

7. Skjul beskedindhold

Når du modtager en underretning, viser appen generelt kontaktpersonens navn og beskeden. Men du kan tilpasse det og kun vise navnet uden meddelelsen eller ikke engang navnet eller beskeden.

For at gøre det skal du trykke på profilbillede-ikonet på appens startskærm. Tryk derefter på Notifikationer. Tryk på Vis. Vælg din foretrukne indstilling.

Tip : Find ud af, hvordan du skjuler følsomt beskedindhold på Android og iPhone.

8. Tilføj signal-PIN

Signal-PIN-koden er praktisk, hvis du vil gendanne din profil, kontakter, blokerede liste og indstillinger, hvis du skifter eller mister din enhed. Det tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved at bede dig om at indtaste din PIN-kode, hvis du registrerer Signal-appen igen med det samme telefonnummer. Det kan vise sig yderst nyttigt, hvis nogen får fat i dit SIM-kort og forsøger at registrere Signal-appen.

For at aktivere det skal du gå til Privatlivsindstillinger i Signal-app. Tryk på Opret en PIN-kode, og indstil en PIN-kode. Aktiver også skiftet til registreringslås.

RELATERET  Facebook-beskeder indlæses ikke med Chrome - sådan fikser du

9. Deaktiver indikatorer

I lighed med WhatsApp kan du deaktivere læsekvitteringer og skriveindikatorer i Signal-appen. Når du er deaktiveret, mister du endda muligheden for at se det samme for de andre.

Gå til Privatlivsindstillinger for at deaktivere dem. Sluk for skifte til læsekvitteringer og indtastningsindikatorer.

Forbedr signal

Signal Messenger er fuld af fortrolighedsfunktioner. Du kan også fjerne beskeder inden for 3 timer efter afsendelse ved hjælp af funktionen Slet til alle. Tjek 17 sådanne tip og tricks til, at Signal-appen kan bruge den fuldt ud.