ADD2ME

Smart living og gadgets

OnePlus 9-serien kommer med en oplader i kassen, bekræfter CEO

Efter tidligere rapporter er OnePlus nu klar til at lancere OnePlus 9-serien senere på denne måned. Virksomheden har indgået et samarbejde med Hasselblad om kameraopsætningen og vil tage omslagene af sine kommende flagskibe den 23. marts. Vi har allerede set flere lækager, gengivelser og rygter om OnePlus 9-serien. Men i dag fik vi også et nyt stykke information direkte fra virksomhedens administrerende direktør. Han har bekræftet, at OnePlus 9-serien kommer med en opladningsadapter i kassen.

På virksomhedens community-forum rejste en OnePlus-bruger for nylig spørgsmålet om, hvorvidt OnePlus 9-boksen inkluderer en opladningsadapter eller ej. Dette er en ægte bekymring og en, der kommer efter, at store smartphone-mærker er stoppet med at tilbyde en adapter med deres nyeste flagskibe.

OnePlus ønsker imidlertid ikke at følge denne tendens og vil inkludere en opladningsadapter i OnePlus 9-detailboksen. Pete Lau, administrerende direktør for OnePlus, bekræftede dette, da han svarede på spørgsmålet om inkludering af oplader ved at sige: “Bare rolig over det. Vi har opladeren inde i kassen. ”

Hvis du ikke bor under en sten nu, ved du måske om den nylige tendens til ikke at inklusive en opladningsadapter i smartphone-kasser. Det hele startede, da Apple fjernede opladeren fra enhedskasserne sidste år. Ifølge Apple er det for at beskytte miljøet og reducere e-affald i verden.

Efter Cupertino-giganten annoncerede andre virksomheder som Samsung og Xiaomi at sende deres enheder uden en in-box oplader. Heller ikke den kinesiske telefonproducent Xiaomi inkluderer en oplader i Mi 11-detailboksen, heller ikke Samsung med sin nyeste Galaxy S21-serie.

Så ja, en bekræftelse fra CEO kommer som et suk af lettelse for OnePlus-brugere, der planlægger at få det kommende flagskib. Desuden er det altid rart at få alt tilbehør til en smartphone i kassen i stedet for at købe dem separat.

RELATERET  Apples "Mixed Reality"-headset med to 8K-skærme