ADD2ME

Smart living og gadgets

Google Chrome forenkler testeksperimentelle funktioner

Google gør det lettere for Chrome-brugere at afprøve kommende funktioner og dele feedback uden at få adgang til Chrome-flagene side. I den nyeste Chrome Canary 91-build har softwaregiganten tilføjet et brugervenligt bægerikon ved siden af adresselinjen.

Test kommende funktioner med Google Chrome-eksperimenter

Først set af 9to5Google , Google Chromes designchef Alex Ainslie fremhævede funktionen på Twitter. Som du kan se ovenfor viser bægerikonet dig de aktuelle eksperimenter fra Chromes udviklingsteam . Du kan derefter hurtigt aktivere eller deaktivere funktioner og sende feedback baseret på din oplevelse.

Det kan tage lidt tid at vises for alle – i mellemtiden vender dette flag skal hjælpe: chrome: // flags / # chrome-labs

– Alex Ainslie (@alexainslie) 5. marts 2021

I den aktuelle tilstand viser sektionen Chrome labs kun tre funktioner – læseliste, rulling af faner og søgning på faner. Funktionen er live på Canary og vil finde vej til Dev- og Beta-kanaler i de kommende uger. Hvis du ikke ser funktionen, kan du tvinge den til ved hjælp af Chrome-flag angivet nedenfor. Sørg for at genstarte browseren, når du har aktiveret flagget.

 krom: // flag / # krom-labs 

Lige nu ser det ikke ud til, at der er en måde at deaktivere dette bægerikon på værktøjslinjen uden at stole på Chrome-flag. Vi kunne forvente en mulighed for let at deaktivere denne funktion med et par klik i de kommende builds.

Så hvis du er en person, der er behagelig at gennemse chrome: // flag, har du sandsynligvis ikke brug for dette. Chrome-flag-siden har en bredere samling af eksperimentelle funktioner. På den anden side kan du bruge dette, hvis du er en person, der ønsker at afprøve nye funktioner, der sandsynligvis føjes til Chrome i de kommende stabile builds.

RELATERET  OnePlus 9-serien kommer med en oplader i kassen, bekræfter CEO