ADD2ME

Smart living og gadgets

Instagram begynder at teste nyt auto-billedtekst til historier

Instagram er begyndt at teste et automatisk billedtekstklistermærke til Historier. Det tilføjer billedtekster til historier automatisk, når brugeren taler under optagelse af videoen. Mærkaten findes i brugerens mærkatbibliotek på siden til oprettelse af historie.

Klistermærket med titlen “Captions” blev opdaget af den berømte sociale mediekonsulent Matt Navarra. Han fik fat i denne nye Instagram Stories-funktion og delte en kort video, der viste den på Twitter.

NYT! @Instagram har tilføjet et 'Billedtekst' klistermærke til Stories

Du kan nu automatisk tekste videoer i historier med en række forskellige stilarter … pic.twitter.com/cijk7nWGC3

– 🟣 Matt Navarra (@MattNavarra) 9. marts 2021

Så som du kan se i videoen, nyt Captions-klistermærke sidder lige inde i Instagrams klistermærkebibliotek. Når brugeren først har aktiveret det, transskriberer funktionen automatisk lyden for at placere billedteksterne over videoen i realtid. Desuden kan brugerne vælge mellem et sæt forskellige skrifttyper.

Hvis du er en iOS-bruger, ved du måske, at der er en lignende funktion i Apples Clips-app, der transskriberer talte ord i realtid for at tilføje billedtekster til videoer. Desuden så vi Facebook tilføje en lignende funktion til live streams tilbage i september sidste år.

Nu er billedteksten sticker i øjeblikket i testfasen. Som et resultat er det kun tilgængeligt for et begrænset antal brugere i øjeblikket. Når de først er rullet ud offentligt, kan dette hjælpe dem med hørehæmmede med at registrere deres historier og se, hvad de faktisk siger, mens de optager.

Fremhævet billede: Matt Navarra (@MattNavarra)

RELATERET  Google TV med indstilling til DTH