ADD2ME

Smart living og gadgets

Facebook lancerer Smartwatch med sundheds- og fitnessfunktioner næste år

Med henvisning til den potentielle forretnings-boom af smarte wearables på markedet udvikler Facebook efter sigende en smartwatch til dens voksende hardwarelinie. Efter rapporten fra virksomheden, der udvikler en klubbeklub, antyder en rapport fra Informationen (paywalled), at Facebook-smartwatch vil være en Android-baseret bærbar og vil pakker forskellige sundhedsfokuserede funktioner.

Den kommende enhed fra Facebook vil ifølge rapporten have messaging-funktioner såvel som fitness- og sundhedsfokuserede tilstande. Enheden afsløres som en del af den sociale mediegigantes hardwarelinie, der inkluderer Oculus-headset og portalenheder.

Selvom rapporten siger, at uret ville være Android-baseret, nævnes der ikke, om det kører på Googles WearOS eller ej. Facebook udvikler dog angiveligt et internt operativsystem til sine hardwareenheder. Så det er meget sandsynligt, at Facebook-smartwatch muligvis kører det nævnte operativsystem snarere end Googles version af softwaren.

Desuden erhvervede Menlo Park-baserede gigant et neuralt grænsefladeselskab kaldet CTRL-Labs, der udvikler trådløse inputkomponenter, tilbage i 2019. Virksomheden fremstiller også enheder, der angiveligt kan lade brugerne kontrollere enheder, der bruger elektriske signaler fra deres hjerne uden behov for en berøringsskærm eller fysiske knapper. Så Facebook bruger muligvis disse komponenter til at udvikle sine fremtidige hardwareenheder, herunder den rygtede smartwatch.

Når det gælder prisen og tilgængeligheden af den nævnte enhed, er der desværre ingen omtale af dem i rapporten. Det spekuleres dog i, at Facebook vil lancere enheden engang næste år.

RELATERET  Fall Guys kommer til Nintendo Switch senere i sommer