ADD2ME

Smart living og gadgets

Google TV med indstilling til DTH

Med lanceringen af den nye Chromecast sidste år blev Google TV født til at gennemgå den eksisterende Android TV-oplevelse . Det bringer et moderne brugergrænseflade med indholdsforslag fra dine foretrukne streaming-apps, inklusive den nyligt tilføjede Apple TV +. Google sigter mod at skifte fra Android TV til Google TV i løbet af de næste to år.

Men hvis du ikke er fan af den “fortolkede” oplevelse og nye smarte funktioner, så vil du i henhold til 9to5Google’s seneste rapport kunne fravælge med en ny ‘Basic TV’ installationsproces . Google TV-opsætningsskærmen viser, at du får adgang til fem funktioner. Det inkluderer film og tv-udsendelser fra dine foretrukne streaming-apps, Google Assistant-kontrol, personaliserede anbefalinger, Live TV og understøttelse af ekstern enhed.

Hvis du ikke planlægger at bruge Google TV nu, kan du vælge indstillingen ‘Opsæt grundlæggende TV’ for kun at få adgang til to af de ovennævnte fem funktioner. Dette inkluderer Live TV og eksterne enheder via HDMI, USB og andre porte. Du vil se en startskærm med kun en ‘Dashboard’ mulighed. Det giver dig adgang til nogle af indstillingerne, tid, omgivende tilstand og mere. Du kan se flere skærmbilleder på 9to5Google lige her.

Som 9to5Google med rette påpeger, kan denne mulighed være virkelig nyttig engang i fremtiden. Hvordan? Når din hardware ældes, kan dit smart-tv’s software og ydeevne ikke følge med. Derefter har du 2 muligheder – køb en streaming-dongle eller brug blot tv’et med en set-top-boks. Den grundlæggende tilstand hjælper med sidstnævnte og vil forkæle oplevelsen ved at fjerne alle de smarte funktioner. Således vil det gøre tv’et lettere at bruge, siger for dine bedsteforældre.

RELATERET  Bill Gates-støttede iværksættere ønsker at fremstille brint til 6 kr. per kilo

Grundlæggende tv-opsætning reducerer belastningen på smart-tv’et, og du kan få adgang til din Mi TV Stick eller Fire TV Stick ved hjælp af HDMI-porten. Der er ingen brug for Google TV i dette tilfælde. Så vi vil se denne praktiske mulighed i kommende smart-tv fra Sony og TCL.