ADD2ME

Smart living og gadgets

MWC 2021: Realme GT 5G med Snapdragon 888 SoC, læderrygg plaget

Realme er klar til at afsløre sin første Snapdragon 888-støttede flagskibs smartphone, Realme GT 5G, i Kina den 4. marts. Virksomheden driller bit information om design, kameraer, opladningshastigheder og mere på sociale medier. Og i dag har det tilbudt os et første kig på den specielle variant af vegansk læder af Realme GT 5G på MWC Shanghai 2021.

Som du kan se på billederne, vil Realme GT 5G prale af et 'dual-tone Vegan Leather' design. Virksomheden har brugt to forskellige materialer i to forskellige farver (sort og gul) for at opnå dette 'Bumblebee-lignende' rygdesign.

Realme kan desuden prale af at have udviklet en formstøbningsproces i ét stykke til baglæderbetræk og den indvendige ramme. Takket være denne proces krammer det veganske læder tættere på bagpanelet. Ikke kun det, det tilbyder også en “mere delikat struktur, blødere berøringsfølelse og bedre farveeffekt” i henhold til den officielle pressemeddelelse.

En anden vigtig højdepunkt i Realme GT 5G, som afsløret i billedet ovenfor skal være det rustfrie stål VC-kølesystem. Virksomheden afslører, at du finder et rustfrit stål-kobber design og avanceret VC kammer ombord. Det hjælper med at reducere CPU-temperaturen med op til 15 grader Celcius.

Derudover annoncerede Realme også et skift i strategi ved arrangementet. Den vil nu følge en “Dual-platform Dual-flagship” -strategi. Hvad betyder det? Nå frigiver virksomheden nu to flagskibsserier hvert år. Den ene vil blive bakket op af Snapdragon 800-serie chipsæt, mens den anden vil have MediaTek Dimenisty 5G chipsæt under emhætten. Realme GT er førstnævnte, og virksomheden har bekræftet, at et Dimensity 1200-støttet flagskib kommer meget snart.

RELATERET  YouTube har betalt $ 30 milliarder til indholdsskabere i de sidste tre år

Ikke kun det, en af disse flagskibsopstillinger vil fokusere på at tilbyde bedre ydeevne til brugerne. Den anden vil bringe ny kamerainnovation på slæb. Du vil se meget forbedret kamerateknologi ombord på en af disse to opstillinger. Realme vil have mere at dele i de kommende uger, så hold dig opdateret for mere information.