ADD2ME

Smart living og gadgets

OnePlus medstifter Carl Peis nye firma kaldes bogstaveligt talt “Intet”

OnePlus-medstifter Carl Pei har dræbt sin næste satsning i løbet af de sidste par måneder. Han afslutte OnePlus tidligere i september og startede arbejdet med et nyt selskab i november og sikrede en investering fra nogle investorer i stor tid. I dag, som lovet, har Carl Pei annonceret navnet på sit nye firma og kaldes uventet Intet .

Ja, intet er navnet på hans nye venture. Vi joker ikke. Intet er Carl Peis nye forbrugerteknologivirksomhed med base i London. Det var oprindeligt rygter om at være en lydcentreret satsning, men de vil lave smarte enheder. Enheder, der ikke kun vil være funktionelle, men falme ind i baggrunden og føles som ingenting.

”Det er et stykke tid siden noget interessant skete inden for teknologi. Det er tid til en frisk brise af forandringer, ” sagde Pei, administrerende direktør og grundlægger af Nothing i en officiel pressemeddelelse.

Vi genovervejede alt og kom op med #Intet. pic.twitter.com/VSz905Kgug

– Intet (@nothingtech) 27. januar 2021

Hvad planlægger Carl Pei at opnå med ingenting? Virksomhedens mission statement er – “At fjerne barrierer mellem mennesker og teknologi og skabe en problemfri digital fremtid.” Så hvilken slags smarte enheder vil virksomheden lancere? Det er fortsat et mysterium. Både pressemeddelelsen såvel som interviews online afslører intet om det første smarte produkt, som Intet lancerer senere på året.

“Intet frigiver sine første smarte enheder i første halvdel af dette år,” siger pressemeddelelsen. Hvis vi skulle gætte, vil Pei starte virksomhedens portefølje med lanceringen af en smart højttaler. Det passer godt med den nuværende viden, vi har om intet og lækagerne fra fortiden. Hvad tror du bliver den første smarte enhed? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

RELATERET  OnePlus 9-serien kommer med en oplader i kassen, bekræfter CEO