ADD2ME

Smart living og gadgets

Apples “Mixed Reality”-headset med to 8K-skærme

Udover at udvikle et fuldt autonomt Apple-mærke EV arbejder Apple også på et AR / VR-headset i lang tid. Tidligere rapporter antydede, at Cupertino-giganten fokuserer på augmented reality (AR) -aspektet for sit “Apple Glass”. En nylig rapport antyder imidlertid, at virksomheden udvikler et fuldt udbygget Mixed Reality (MR) headset med avanceret teknologi og en massiv pris, sammen med det længe rygtede AR-glas i den lavere ende.

Så ifølge en rapport fra Informationen (betalingsvæg), en anonym kilde “Med direkte viden” om det kommende Apple-headset afslørede et par vigtige detaljer om det. Til at begynde med vil headsettet angiveligt pakke “et dusin kameraer til at spore håndbevægelser og vise video af den virkelige verden for folk, der bærer det” .

Apple MR-headsettet er også udstyret med to “8K-skærme med ultrahøj opløsning” og “avanceret eye-tracking-teknologi” for at give brugerne en fordybende oplevelse, når de bruger enheden. Desuden forventes Apple-headsettet med integrationen af to 8K-skærme at levere langt bedre billedkvalitet end noget andet high-end headset på markedet.

Nu bortset fra disse detaljer angiver rapporten også, at den forventede pris på enheden kan være en af de “største risici” til Apple. I henhold til kilden har Apple internt diskuteret prisen på headsettet sidste år, og det er planlagt til at starte med en kæmpe pris på $ 3.000. Det er meget højere end de AR / VR-headset, såsom Facebooks Oculus-headset, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet.

Ifølge rapporten vil Apple dog med sit avancerede Mixed Reality-headset målrette mod virksomheder snarere end de generelle forbrugere. Så som man kan forestille sig, sigter iPhone-producenterne mod at konkurrere med Microsofts HoloLens til en pris af omkring $ 3.500, som er målrettet mod forskere og virksomheder snarere end offentligheden.

RELATERET  Microsoft lancerer trådløst Xbox headset til 800 kr.

Selvom der ikke er ord om, hvornår enheden rent faktisk lanceres på markedet, sigter Apple i henhold til rapporten til at bringe enheden inden 2022. På grund af nogle “teknologiske forhindringer” , kan virksomheden muligvis forsinke frigivelsen af det super-dyre Apple-headset.