ADD2ME

Smart living og gadgets

Sådan grupperes elementer i Google Slides på mobil og PC

Når du har flere objekter i dine Google Slides, kan det være let for dig at gruppere dem og udføre en opgave på dem alle sammen i stedet for individuelt. For eksempel vil grupper være nyttige, hvis du vil flytte krydsende figurer og tekstfelter. Hvis du spekulerer på, hvordan du grupperer elementer i Google Slides på mobil og pc, er du på det rigtige sted.

Dette indlæg dækker gruppeelementer som billeder, figurer , tekstfelter osv. midlertidigt og permanent. Når du er grupperet, kan du flytte og formatere (ændre størrelse, vende osv.) Dem sammen.

Lad os kontrollere trinnet for at gruppere objekter i Google Slides på Android, iPhone, Windows og Mac.

Bemærk: Du kan gruppere alle typer elementer såsom billeder, figurer, tekstfelter, diagrammer osv., i Google Slides. Dog er det kun elementerne i det samme dias, der kan grupperes.

Sådan grupperes elementer i Google Slides på pc

Der er tre måder at gruppere elementer på en computer på.

Metode 1: Grupper midlertidigt

En af de enkleste og hurtigste måder at gruppere elementer på er at vælge dem ved at klikke og trække metoden. Alle emner, der falder inden for det valgte interval, bliver valgt. En blå kant omkring dem kan identificere de valgte emner. Flyt, tilpas størrelse eller udfør en ønsket handling på de valgte objekter.

For at opheve gruppering af emner valgt ved hjælp af denne metode, skal du blot klikke et vilkårligt sted uden for markeringen.

Tip: Find ud af, hvordan du tilpasser et billede i Google Slides.

Metode 2: Gruppe ved hjælp af Shift-tast

Ovenstående metode har den ulempe, at du ikke kan vælge emnerne som du vil gruppere. De kan enten være inden for markeringsområdet eller uden for det. For at gruppere emner på en bedre måde, tag hjælp af Shift-tasten på dit tastatur.

RELATERET  Gmail tips: 13 Gmail-faner tricks til at organisere og administrere dem

Klik først på et af de emner, du vil gruppere. Klik derefter på andre emner, mens du trykker på Skift-tasten for at vælge dem. På den måde kan du midlertidigt gruppere udvalgte flere emner. Som du kan se i skærmbilledet nedenfor, har jeg grupperet to billeder i modsatte ender og et tekstfelt i midten.

For at opheve gruppering af elementer skal du klikke uden for markeringen. Interessant kan du fravælge emnerne, hvis du vil fjerne dem fra din gruppe uden at ridse dem fra starten. For det skal du holde Shift-tasten nede og klikke på det element, du vil fravælge.

Tip : Find ud af, hvordan du bruger hyperlinks i Google Slides.

Metode 3: Gruppér permanent

I de to ovennævnte metoder, når du først klikker et eller andet sted, demonteres gruppen. For at bevare gruppen til fremtidige opgaver skal du bruge gruppefunktionen. Der er flere måder at få adgang til det. Her er trinene:

Trin 1: Vælg de elementer, du vil gruppere. For at vælge kan du enten bruge metode 1 eller 2 nævnt ovenfor, dvs. trække eller bruge Skift-tasten.

Trin 2 : Når elementerne er valgt, skal du højreklikke på et hvilket som helst valgt element og vælge Gruppe.

For at opheve gruppering af elementer skal du klikke uden for markeringen. Interessant kan du fravælge emnerne, hvis du vil fjerne dem fra din gruppe uden at ridse dem fra starten. For det skal du holde Shift-tasten nede og klikke på det element, du vil fravælge.

Sådan grupperes elementer i Google Slides på Android og iPhone

Svarende til pc kan du gruppere elementer midlertidigt eller permanent på mobil såvel. For at gruppere midlertidigt skal du åbne det Google Slide, du vil redigere. Tryk og hold på det første element, du vil gruppere. Tryk nu på andre objekter, som du vil vælge. Du vil se størrelsen på markeringsfeltet øges. Udfør den nødvendige handling. For at ophæve gruppen skal du trykke et vilkårligt sted uden for markeringen.

For at gruppere emner permanent skal du trykke og holde på det første element efterfulgt af at trykke på andre objekter. Tryk derefter på ikonet Gruppeobjekter øverst. Selvom du vælger andre objekter eller udfører andre opgaver, forbliver de elementer, du har grupperet, låst.

For at fjerne gruppering af låste emner skal du trykke på et af de grupperede emner og holde det nede. Tryk derefter på det samme gruppeikon, som du brugte til at gruppere elementerne. Det vil fjerne gruppen af dem.

Fix: Gruppeknap gråtonet knap i Google Slides

Hvis Group-indstillingen vises gråtonet i Google Slides, skal du kontrollere, om du har valgt de flere elementer korrekt som vist ovenfor. Hvis der ikke er valgt flere emner, kan du ikke gruppere dem.

Spice Google Slides

For at personalisere dine Google Slides kan du redigere billeder i flere måder og tilføj bitmojis til dem. Hvis du vil tilføje dine Google Slides yderligere, kan du tilføje animationer til dem.