ADD2ME

Gadgets, sparetips og bolig

Sådan deaktiveres kontakttilsluttede meddelelser på Telegram

WhatsApps ændring af brugerpolitik får flere til at migrere til Telegram-appen. I mellemtiden får Telegram-brugere fortsat meddelelser om 'Kontakt tilsluttet Telegram', og det er ligefrem irriterende, når du får over 10-20 meddelelser dagligt. Så hvis du vil deaktivere sådanne kontaktforbundne meddelelser fra Telegram, er der en måde, men med en fangst.

Den samlede proces kan opdeles i flere dele – Sluk for meddelelser, deaktiver chattråde fra at dukke op og markér chats som ulæste / slet ulæste chats. Vi har dækket dem alle her. Du kan kun udføre den første eller nogle af dem. Det afhænger af dit behov og dine præferencer for, hvordan du vil bruge Telegram.

Lad os kontrollere trinene for at deaktivere kontaktdeltagelsesmeddelelser om Telegram og andre ting.

Hvem får besked, når du tilmelder dig Telegram

Enhver Telegram-bruger, der har gemt dit nummer på telefonens kontaktliste, får besked om, at du er tilmeldt Telegram. Det betyder ikke noget, om du har gemt deres nummer eller ej. Der er ikke en måde at tilmelde sig Telegram uden at underrette andre, medmindre de har slået underretningerne fra, eller dit nummer ikke er gemt i deres kontakter.

Du kan muligvis se meddelelser om kontaktdeltagelse i Telegram fra tilfældige kontakter. Det sker, fordi du lader Telegram få adgang til dine telefonkontakter. Dybest set er disse 'tilfældige kontakter' faktisk gemt på din kontaktliste, og nu har du måske glemt dem. Vi vil foreslå at gå gennem dine kontakter fra telefonens Kontakt-app for at se dem.

RELATERET  8 måder at fikse "Gmail mangler e-mail"-fejl

Tip: Hvis du bruger Telegram på flere enheder, skal du kontrollere kontakter på alle enhederne.

Lad os kontrollere, hvordan vi kan slippe af med meddelelsen nu.

Sådan stopper du kontakt tilmeldt meddelelse om telegrambesked

Telegram tilbyder ikke en måde at slå meddelelsen fra. Den følgende metode vil dog kun deaktivere push-meddelelsen. Det forhindrer ikke Telegram i at oprette en ny chat. For det skal du kontrollere afsnittet 'Sådan afmonteres kontakter fra Telegram'.

Bemærk: Når du slukker for meddelelsen på en enhed, betyder det ikke, at det samme ændres på alle enheder, hvor du bruger Telegram. Hvis du bruger Telegram på flere enheder, skal du slå meddelelsen fra på alle enheder separat.

Sådan gør du det på Android og iOS.

Deaktiver kontaktdeltagelse på Android

Trin 1: Start Telegram-appen på din Android-telefon.

Trin 2: Tryk på ikonet med tre bjælker øverst. Vælg Indstillinger i menuen.

Trin 3: Tryk på Meddelelser og lyde.

Trin 4: Rul ned til afsnittet Begivenheder. Sluk skiftet ud for 'Kontakt tilsluttet Telegram.'

Sluk Kontakt tilmeldt meddelelse på iOS

Trin 1: Åben Telegram-appen på din iPhone.

Trin 2: Tryk på Indstillinger nederst. I Indstillinger skal du trykke på Meddelelser og lyde.

Trin 3: Rul ned, og du vil finde 'Nye kontakter.' Sluk skifte.

Tip: Tjek 5 messaging-apps, der fungerer uden et telefonnummer.

Hvad er kontaktsynkronisering og hvordan man deaktiverer kontaktsynkronisering i Telegram

Som nævnt før stopper underretningen kun ved at slå kontakten til tilslutning af kontakt til og ikke chattråden. For at forhindre Telegram i at oprette nye chattråde automatisk til nye deltagere, skal du stoppe kontakter fra at synkronisere til Telegram. En funktion kendt som kontaktsynkronisering er tilgængelig i Telegram-indstillinger til det.

RELATERET  9 bedste telegrambots til grupper, du bør prøve

Telegram skal grundlæggende synkronisere dine telefonkontakter for at vise dem i appen. Synkronisering af kontakter hjælper Telegram med at vise dem på tværs af alle dine enheder ved hjælp af Telegram. Hvis du ikke aktiverer synkroniseringsfunktionen, kan du ikke få adgang til dine egne telefonkontakter på Telegram. Det vil sige, du vil ikke se dine kontakter på Telegram-listen. Sådan ser skærmbilledet Ny besked ud uden nogen kontakt synkroniseret med Telegram:

Bemærk : I ovenstående skærmbillede har jeg også slettet alle de tidligere synkroniserede kontakter til Telegram. Eksisterende chats forbliver uberørt.

Nu må du undre dig over, hvordan chatter du med folk, der er nye i Telegram da? Nå, det er begrænsningen.

Du bliver enten nødt til at tilføje dem manuelt ved hjælp af deres nummer eller deres brugernavn. Når der tilføjes et nummer, gemmes kontakten som en Telegram-kontakt. Overvej det som en separat kontaktliste, der er tilgængelig fra alle de enheder, du har logget på Telegram.

Bemærk: Hvis du deaktiverer kontaktsynkronisering, sker der intet med tidligere synkroniserede kontakter eller chattråde. Du kan stadig sende en besked til eksisterende kontakter normalt, da du kun har slukket for synkronisering, hvilket forhindrer nye kontakter i at synkronisere.

Sådan gør du Sluk Telegram Contact Sync på Android og iPhone

Trin 1: Start Telegram-appen, og gå til dens indstillinger.

Trin 2: Tryk på Privatliv og sikkerhed.

Trin 3 : På Android skal du rulle ned og slukke skiftet ved siden af Synkroniser kontakter. Tryk også på Slet synkroniserede kontakter. Bekræft, når du bliver spurgt.

Bemærk: Når du sletter synkroniserede kontakter, mister du kun adgang til synkroniserede Telegram-kontakter og ikke dine telefonkontakter.

Sådan gør du Marker alle chats som læst i Telegram

Hvis det grønne (1) ikon ud for de nye chats generer dig på Telegram, kan du markere alle chats som læst.

For at gøre det på Android skal du åbne Telegram-indstillinger. Rul ned på skærmen Indstillinger, indtil du ser versionsnummeret. Berør og hold den nede. Du får vist ¯ _ (ツ) _ / ¯ pop-up-emoji. Tryk og hold på versionsnummeret igen. En pop op-menu vises. Tryk på Læs alle chats.

Gå til fanen Chats på iPhone. Tryk på ikonet Rediger øverst. Tryk derefter på Læs alle.

Sådan slettes flere chattråde i Telegram

Hvis du vil gå et skridt videre, kan du slette de nyoprettede chattråde fra Telegram-startskærmen. Det giver dig en renere grænseflade.

For at gøre det på Android skal du trykke og holde på en hvilken som helst chattråd. Tryk derefter på andre chats, som du vil slette for at vælge dem. Når du har valgt chats, skal du trykke på ikonet Slet øverst.

På iPhone skal du trykke på Rediger i fanen Chats. Vælg derefter de chattråde, du vil slette. Tryk på indstillingen Slet.

Tip : Find ud af, hvordan du deler live placering i Telegram.

Slip af med uønskede meddelelser

I øjeblikket tilbyder Telegram ikke en direkte måde at stoppe med at oprette nye chattråde. Vi håber virkelig, at Telegram introducerer en bedre måde at stoppe den irriterende kontakt tilmeldte Telegram-meddelelse i fremtiden.