ADD2ME

Gadgets, sparetips og bolig

Gendan gamle/slettede Instagram indlæg, posts, historier og IGTV-videoer

For at redde folk fra at miste deres Instagram-data, når deres konto bliver hacket, lancerede Instagram funktionen Nyligt slettet. Denne funktion er også praktisk, når du ved et uheld sletter noget på Instagram. I stedet for at græde over det i timevis kan du nemt gendanne indholdet til din profil ved hjælp af Nyligt slettet, som vist i indlægget.

Vi har dækket hvad der sker, når du sletter indhold fra Instagram, og hvordan man ser og gendanner slettede indlæg. Som et bonustip får du også at vide, hvordan du sletter emner fra for nylig slettet permanent.

Lad os se, hvordan du gendanner slettede indlæg, historier, hjul og IGTV-videoer på Instagram på Android og iPhone .

Hvad sker der, når du sletter indhold fra Instagram

Tidligere, hvis du trykkede på knappen Slet på ethvert indhold på Instagram, var det væk for evigt. Der var ingen måde at hente det slettede indhold på. Ting har ændret sig med funktionen Nyligt slettet. Når du nu sletter noget på Instagram – det være sig fra en profil eller et arkiv, går det til mappen For nylig slettet. Du kan gendanne eller slette indhold permanent fra mappen.

Bemærk: Som en forsigtighedsforanstaltning, Instagram beder dig om at bekræfte din konto, når du prøver at gendanne eller slette noget permanent.

RELATERET  Fejl 5003 i Zoom: 8 BEDSTE måder at reparere fejlen på

Det indhold, du kan gendanne, inkluderer:

  • Billeder og videoer indsendt som Instagram-indlæg
  • Historier
  • Ruller
  • IGTV-videoer

Det slettede indhold kan gendannes inden for 30 dage efter sletningen. Hvert slettet indhold har en anden resterende tid tilbage, inden for hvilken det kan gendannes. Efter 30 dage fjernes indholdet permanent fra mappen For nylig slettet, og du vil ikke længere kunne hente det.

Historier har dog en lidt anden regel. De slettede historier forbliver kun i mappen For nylig slettet i 24 timer og ikke 30 dage. Men hvis historiens arkivfunktion er aktiveret, og den slettede historie arkiveres, gælder den samme regel på 30 dage. Du kan gendanne eller slette den arkiverede historie permanent inden for 30 dage.

Tip: Find ud af, hvad der er forskellen mellem arkivering og sletning på Instagram.

Sådan ser du slettede Instagram-indlæg, historier, hjul og IGTV-videoer

For at se dine slettede indlæg skal du gå til Instagrams nyligt slettede mappe som vist nedenfor. Trinene er de samme, medmindre andet er nævnt.

Bemærk: Inden du prøver trin, sørg for at opdatere Instagram-appen til den nyeste version af din Android eller iPhone.

Trin 1 : Åbn Instagram-appen, og gå til profilskærmen.

Trin 2: Tryk på de tre -bjælkeikonet øverst og vælg Indstillinger.

Trin 3 : Gå til konto og tryk på Nyligt slettet.

Her kan du se alle de slettede fotos, videoer, hjul, historier og IGTV-videoer.

Sådan gendannes slettede Instagram-indlæg, historier, hjul og IGTV-videoer

Trin 1: Gå til den nyligt slettede mappe som vist ovenfor, dvs. gå til Indstillinger> Konto> Nyligt slettet.

Trin 3: Tryk på thr ee-dot ikon øverst, og vælg Gendan i menuen.

Trin 4 : En bekræftelsesmenu vises. Tryk på Gendan.

Trin 5: Du føres til en anden bekræftelsesskærm, hvor du bliver nødt til at bekræfte, at du er den retmæssige ejer af Instagram-kontoen. En bekræftelseskode sendes til dit e-mail-id eller mobilnummer afhængigt af dit valg. Tryk på Næste for at bekræfte identiteten og gendanne det slettede element.

Hvad sker der, når du Gendan et slettet element

Når du gendanner et slettet element, går det til profilgitteret eller det arkiverede afsnit, afhængigt af hvor det blev slettet fra. Hvis det slettede element var fra profilen, ville folk interagere med det som et normalt indlæg. Ingen får dog besked, når du sletter eller gendanner indlægget. Det slettede indlæg efter gendannelse vises ikke i feedet. Det vil stille tage sin plads tilbage i profilgitteret.

Tip: Tjek de 9 fortrolighedsindstillinger på Instagram, som du bør kende.

Bonus: Sådan slettes Instagram-indlæg, historier, hjul og IGTV-videoer permanent

Trin 1: Gå til Instagram-indstillinger> Konto> Nyligt slettet.

Trin 2 : Tryk på det indhold, du vil slette permanent.

Trin 3 : Tryk på tre-prikken ikonet øverst og vælg Slet i menuen.

Trin 4: En pop op-bekræftelse vises. Tryk på Slet. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dine kontooplysninger ved hjælp af et e-mail-id eller mobilnummer. Efter verificering af detaljerne kan du slette indholdet permanent.