ADD2ME

Smart living og gadgets

Notion produktivitetsværktøj – 10 måder at bruge værktøjet effektivt

Notion, en modulær produktivitetsapp, vinder hurtig popularitet, og dens brugerbase er hurtigt firedoblet på kort tid.

Virksomheden har allerede gjort appen tilgængelig gratis til personlig brug (tidligere $5 pr. Måned).

Notions unikke indflydelse på organisering og notering af liv har vundet dem mange fans på kort tid.

Notion tager en minimalistisk tilgang overalt. I modsætning til andre apps kaster det ikke alle mulige funktioner til brugeren. Indstillingerne er smart skjult i grænsefladen, så det ikke ser overvældende ud. På bagsiden har softwarens komplekse UX også bragt dem mange kritikere.

Hvis du vil udjævne din Notion-oplevelse, skal du finde de bedste Notion-tip til at bruge effektivt.

1. Set Notion Password

Når du prøver at logge ind på din Notion-konto, deler Notion en midlertidig login-kode til din e-mail-adresse for at logge dig ind. Det er standardadfærden, og jeg er sikker mange af jer er ikke glade for det.

Begrebet giver dig mulighed for at indstille en adgangskode til at logge ind ved hjælp af e-mail-id’et og adgangskode den sædvanlige måde. Åbn Notion-appen, og gå til Indstillinger & medlemmer> Min konto og indstil adgangskode.

2. Forbind tredjepartsapps

Som du måske ved, giver Notion dig mulighed for at oprette Kanban-kort ligesom Trello. Du kan bruge det som et alternativ til Evernote. Notion giver dig mulighed for at importere Evernote notesbøger, Trello-kort og Asana-opgaver direkte til softwaren. På den måde behøver du ikke starte ridsen i Notion.

Skærmbilledet ovenfor viser, at jeg bruger ugentligt opgavestyringsskabelon til at organisere min uge og føje opgaver til den med påmindelser.

4. Se sideopdateringer

Når du bygger en side fra bunden, gennemgår du snesevis af ændringer for at få en side til at se ud som om du vil have den . Notion holder styr på alle ændringer på en side. Du kan trykke på opdateringsmuligheden og gå tilbage i tiden for at se de ændringer, du har foretaget på Notionsiden.

5. Share Notion Pages

Notion sigter også på at erstatte Google Docs. Og som forventet tilbyder det de samme, hvis ikke bedre delingsfunktioner i softwaren. Når du har oprettet en side, kan du dele den med andre Notion-brugere fra toppen af delingsmenuen.

Tryk på Del knappen øverst, vælg tilføj personer, og tilføj e-mail-id. Du kan også indstille visning / redigeringstilladelse for brugeren. Fra den samme Share-menu vil du se de tilføjede brugere og endda fjerne dem.

Notions gratis version giver dig mulighed for at invitere op til 5 medlemmer til dit arbejdsområde.

6. Brug brugerdefinerede notionsikoner

Som standard giver Notion dig mulighed for at vælge et ikon for hver side fra emoji-vælgermenuen. Men hvis du foretrækker at beholde det minimalistiske udseende, kan du kopiere ikoner fra Notion Icons-webstedet.

Oprettet af Notion-fans, Notion VIP giver dig mulighed for at bruge et smukt ikon i softwaren. Du skal blot kopiere et ikon og gå tilbage til en notionsside. Klik på sideemoji og gå til Link> indsæt den kopierede URL, og du vil bemærke et nyt ikon for siden.

RELATERET  Sådan grupperes elementer i Google Slides på mobil og PC

7. Brug tidslinjevisning

Dette er et must-have for dem, der administrerer projekter i Notion. Notions tidslinjeformat giver dig mulighed for at se databaseelementer langs en lineær tidslinje, som et Gantt-diagram. Det viser sekvensen æstetisk og forståeligt, mens potentielle kapacitetsproblemer udsættes. Dette gør det nyttigt til præsentation af et projekts opgaver eller en række begivenheder.

8. Lås en opslagsside

Opfattelse giver ikke mulighed for at beskytte en side med adgangskode. I stedet kan du låse en side for at forhindre utilsigtet redigering. Du kan aktivere sidelås fra trepunktsmenuen, og den låser siden til yderligere redigering. Tryk på ikonet Lås for at låse siden op til redigering.

9. Vend en opfattelsesside til et websted

Ved du, at man også kan gøre en opfattelsesside til et fuldt udbygget websted? Ved hjælp af værktøjer som Super.so kan du konvertere dine Notion-sider til hurtige, funktionelle websteder med brugerdefinerede domæner, skrifttyper, analyser og mere.

Det er ikke det. Super.so giver dig mulighed for at drage fordel af tredjepartsintegration som Gumroad, Google Analytics, MailChimp og mere. Prissætningen starter ved $ 12 pr. Side pr. Måned. Udviklerne tilbyder 7 dages gratis prøveversion.

10. Brug notionsskabeloner

De indbyggede notionsskabeloner tager den samlede softwareoplevelse til det næste niveau. Der er en skabelon til enhver brugssag. Du kan navigere i Notion-skabelonbiblioteket, som består af ready-to-go-skabeloner, der er lavet af virksomheden og medlemmer af samfundet. Der er opdelt pænt i kategorier, herunder design, projekt, personlig, produktivitet, salg, hjælp og mere.