ADD2ME

Smart living og gadgets

Microsoft Teams og deling af skærm: 7 metoder at få det til at virke

Microsoft Teams er kommet langt siden starten, og de tilføjer hele tiden nye funktioner til deres produkt. Men gamle funktioner giver stadig problemer for brugerne ofte. En af nøglefunktionerne er muligheden for at dele en skærm, men nogle brugere klager over, at Microsoft Teams ikke deler skærmen for dem.

Der kan være nogle få grunde bag dette spørgsmål, som vi vil diskutere nedenfor. Meget afhænger af den platform, du bruger til at få adgang til Microsoft Teams og deleskærmen. Vi dækker alle platforme, så du kan dele en skærm på Teams i slutningen af artiklen.

Lad os begynde.

1. Change Platform

Dette er til de Microsoft Teams-brugere, der bruger en gammel computer / mobil med ikke nok ressourcer. Luk alle åbne / baggrundsapps på Windows for at frigøre RAM og CPU. Windows 10-brugere kan lukke baggrundsapps ved hjælp af Jobliste. Højreklik på appen for at vælge Afslut opgave for at lukke den under fanen Processer.

2. CPU-ressourcer

Folk, der bruger en gammel computer / mobil med ikke nok ressourcer, skal være opmærksomme på, hvor meget Teams forbruger. Du skal lukke alle åbne / baggrundsapps på Windows for at frigøre hukommelses- og processorressourcer. Windows 10-brugere kan lukke baggrundsapps ved hjælp af Jobliste. Højreklik på appen for at vælge Afslut opgaveindstilling for at lukke den under fanen Processer.

Smartphone-brugere kan luk åbne apps. En anden måde at frigøre systemressourcer på er en simpel genstart. Glem ikke at gemme alt arbejde, før du gør det.

Indstillingen er som standard aktiveret for de fleste brugere uanset den plan, du er på, men jeg vil anbefale dig at kontrollere indstillingerne en gang.

4. Indstillinger for skærmdeling

Microsoft giver dig mulighed for at dele din skærm i forskellige indstillinger. For eksempel vil du måske kun dele en bestemt app eller et bestemt vindue, mens du holder andre åbne vinduer / apps skjult. Der er også en dedikeret mulighed for PowerPoint.

Deler du en præsentation? Vælg den korrekte indstilling i rullemenuen, og se, om du nu kan dele skærmen i Microsoft Teams. Klik på knappen Del for at vælge den rigtige mulighed, så er du klar til at gå.

5. Skærmopløsning

Som flere brugere for nylig fandt ud af, synes der at være et problem med Microsoft Teams desktopversion. At reducere skærmopløsningen med et hak ser ud til at løse problemet for nu. Jeg håber, at Microsoft snart frigiver en løsning, men indtil da skal du gøre følgende.

Trin 1 : Højre- klik et vilkårligt sted på skrivebordet, og vælg Egenskaber. Du kan nu ændre opløsningen under overskriften Display.

Du kan nemt rydde cookies og cache-data fra et enkelt sted i Chrome eller en hvilken som helst Chromium-drevet browser. Du kan også gøre det fra indstillingerne og arbejde for andre browsere som Firefox og Safari. Se bare efter hold i søgefeltet, hvor indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger er placeret.

Der er ingen måde at rydde cache eller data på Apple-enheder som iPhones og Mac’er. Du kan dog rydde Teams cache og data Android. Se linket for at få flere detaljer, som hvad der sker, når du gennemgår processen.

Windows-brugere, kom herover.

Trin 1: Tryk på Windows-tasten + E for at åbne File Explorer. Indtast nedenstående adresse i adresselinjen øverst.

% appdata% Microsoft teams Cache

Trin 2: Du bliver nødt til at slette alle de filer, der findes i netop denne mappe. Tryk på Ctrl + A for at vælge alle og Del-tasten for at slette dem.

Trin 3: Du gentager den samme proces og slet også filer til disse Teams-mapper.

% appdata% Microsoft teams tmp% appdata% Microsoft teams databaser% appdata% Microsoft teams GPUCache% appdata% Microsoft teams IndexedDB% appdata% Microsoft teams Local Storage

Kontroller, om du kan dele skærmen ved hjælp Microsoft Teams nu.

7. Teams-politikker

Er du en del af en organisation? I så fald kan du kun dele skærmen, hvis din administrator har tilladt det under Mødeindstillinger> Privatlivsindstillinger. ‘Hvem kan præsentere’ skal indstilles til ‘Alle’.

En anden ting at bemærke her er den type skærm, du kan dele. Administratoren kan beslutte, om brugerne har lov til at dele en app eller et helt skrivebord. Dette styres fra Møder> Mødepolitikker. Administratoren skal oprette en ny politik ved at klikke på Tilføj og derefter vælge den rigtige mulighed i rullemenuen ‘Skærmdelingsfunktion’.

RELATERET  9 bedste telegrambots til grupper, du bør prøve

Bemærk, at der er separate valgmuligheder for Whiteboard og PowerPoint-app.

Meget afhænger af din administrator, der får beslutte, hvem der har lov til at gøre hvad og hvordan. Fortæl din administrator, at du har noget vigtigt at dele i det næste møde.

Teamarbejde er nøglen

Mens det er normalt at arbejde hjemmefra, spiller apps som Teams en nøglerolle i at hjælpe med overgangsprocessen. Mens du kan være vært for eller deltage i møder professionelt, kan du også indhente dine kolleger over hele kloden.