ADD2ME

Smart living og gadgets

17 Bedste Signal Messenger tips og tricks

Signal Messenger er et af de sikre beskedalternativer til WhatsApp. Det tilbyder et sæt funktioner, der ligner WhatsApp. Når det er sagt, hvis du bare går videre med vandringsbølgen, kan du ende med at være clueless med Signal. Dette indlæg giver top 17 tip og tricks til at bruge Signal Messenger som en professionel.

Dette indlæg dækker tip til både Android- og iPhone-brugere. Trinene er de samme på Android og iPhone, medmindre andet er nævnt.

Lad os komme i gang.

1. Brug den mørke tilstand

Som alle andre sociale apps understøtter selv Signal Messenger indbygget mørk tilstand. Du kan aktivere det fra indstillinger.

For at aktivere mørk tilstand på Android og iPhone skal du åbne Signal-appen. Tryk på ikonet for profilbilledet i øverste venstre hjørne. Tryk på Udseende.

Vælg mørk tilstand under Tema.

2. Reager på meddelelser med enhver emoji

Signal giver dig funktionen til at reagere på meddelelser, ligesom i Facebook Messenger. Uanset om du vil oprette en afstemning, afslutte en samtale eller blot udtrykke dine følelser, er det praktisk at reagere direkte på beskeden.

For at reagere på en besked skal du trykke og holde den nede, indtil du ser reaktionsmenu. Tryk på den emoji, som du vil reagere med. Tryk på ikonet med tre prikker i slutningen af reaktionsmenuen for at åbne den fulde liste over emojier.

Tip: Find ud af, hvordan du reagerer på Instagram-meddelelser med enhver emoji.

3. Citat Besked

Samtaler bliver ofte forvirrende, når du svarer på flere emner i samme chat. For at undgå det kan du citere eller vælge den besked, du svarer på. På den måde vil andre mennesker også forstå sammenhængen med svaret. Stryg til højre på den besked, du vil citere.

Alternativt kan du trykke og holde på meddelelsen. Vælg ikonet Svar i menuen.

4. Arkivchats

Ofte vil du måske rense Signals chatliste. Men tanken om at slette chattråden kan forhindre dig i at gøre det. Hvad du kan gøre er at arkivere chats. Arkiv skjuler chattråden fra hovedlisten. Det flytter chatten til den arkiverede samtale. Du kan altid fjerne arkivet fra chatten, ellers bliver arkivet automatisk arkiveret, når du modtager en ny besked fra den person.

Sådan arkiveres og fjernes arkivering af chats på Signal på Android

Stryg til højre på chattråden i chatlisten. Alternativt kan du trykke og holde på chattråden. Tryk på ikonet Arkiv.

RELATERET  Google formularer: sådan validerer du udfyldte formularer

For at fjerne arkivering af en chat skal du rulle ned til bunden af chats. Tryk på Arkiverede chats. Tryk og hold på den chat, du vil ophæve arkivering. Tryk på ikonet for arkivering.

Sådan arkiveres og arkiveres chats på signal på iPhone

Stryg til venstre på iPhone på chattråden, og vælg Arkiv.

For at fjerne arkivering af en samtale skal du trykke på Arkiverede chats nederst på chatlisten. Stryg derefter til venstre på chatten, og vælg Fjern arkivering.

Tip: Find ud af, hvordan du bruger arkivfunktionen i WhatsApp.

5. Pinchats

Hvis du ofte kontakter nogen på Signal, kan du fastgøre deres chat øverst på chatlisten. Fastgjorte chats bevæger sig ikke nedad, selvom en ny besked ankommer til andre chats.

For at fastgøre en chat på Android skal du trykke og holde på chattråden. Tryk på ikonet Pin. For at frigøre, skal du trykke på og holde igen og vælge ikonet Løsne pin.

For at fastgøre på iOS skal du stryge til højre på chat og tryk på Pin. Stryg til højre for at løsne, og vælg Fjern.

6. Sende meddelelser

Uheld sendt en forkert besked? Vær ikke bekymret. Du kan fjerne enhver af dine sendte beskeder inden for 3 timer efter afsendelse ved hjælp af funktionen Signal for Slet for alle.

Berør og hold den besked, du vil afvise. Tryk på ikonet Slet. Vælg Slet for alle.

7. Deaktiver kontakttilmeldte meddelelser

Når nogen fra dine kontakter slutter sig til Signal, får du besked om det. Heldigvis kan du slå sådanne meddelelser fra. Gå til Signalappsindstillinger> Meddelelser. Sluk skifte ved siden af Kontakt tilsluttet signal.

Tip: Find ud af, hvordan du deaktiverer kontaktdeltagelsesmeddelelse på Telegram.

8. Skift chatfarve (kun Android)

På Android-telefoner kan du tilpasse temafarven på dine chats i Signal. Du kan vælge en anden farve til hver chat.

For at ændre chatfarven skal du åbne chatten i Signal. Tryk på personens navn øverst. Tryk på chatfarve, og vælg en anden farve efter eget valg.

På Android skal du trykke på Brugerdefinerede meddelelser. Aktiver skiftet ved siden af Brug tilpassede meddelelser, og vælg din foretrukne lyd. Du kan endda indstille en anden ringetone til signalopkald.

Tip: Aktivér Mute notifications, hvis du ikke vil modtage underretninger fra en chat.

10. Brug Signal som fotoredigeringsapp (kun Android)

Interessant nok kan du bruge Signal-appen som et mini-fotoredigeringsværktøj. Du kan beskære billedet, tilføje klistermærker, tekst og doodle på dit billede. Når du er færdig med at redigere billedet, kan du gemme det endelige billede i dit galleri direkte uden at tage et screenshot.

Til det vedhæftes billedet i din chat. Du føres til redigeringsskærmen. Brug værktøjerne øverst til at redigere dit billede. For at gemme billedet uden at sende det skal du trykke på ikonet Gem.

11. Slør del af billedet

Signal giver dig mulighed for at sløre en del af billedet. Du kan enten bruge den automatiske sløringseffekt, hvor Signal automatisk slører ansigtet i billedet eller slører en hvilken som helst del af billedet manuelt.

Tip: Brug sløringsværktøjet til at skjule private oplysninger i skærmbilleder.

For at gøre det skal du vedhæfte billedet i signalet snak. Når du er på billedredigeringsskærmen, skal du trykke på Blur-ikonet øverst. Tegn på området, hvor du vil sløre billedet.

Alternativt kan du skifte til indstillingen Slør ansigter på nederst, hvis signalet automatisk skal sløre ansigterne.

12. Send forsvundet billede

På signal kan du vælge, om du vil have, at billedet forbliver i din chat eller forsvinder, efter at seeren har set det. Det ligner noget, hvad der er tilgængeligt på Instagram-meddelelser. Billedet forsvinder med det samme fra både seeren og afsenderens ende og erstattes af en 1x mediepladsholder.

At sende et billede, der kan vises én gang, vedhæft billedet normalt, mens du bruger ikonet +. Så på billedredigeringsskærmen vil du se et uendeligt ikon i nederste venstre hjørne. Tryk på det. Ikonet skifter til 1x, hvilket betyder, at billedet automatisk slettes efter at have set det. Send billedet.

Sluk skifte ved siden af Læs kvitteringer og indtastningsindikatorer.

14. Brug signal som en app til optagelse af noter

Flere mennesker bruger chatapps som noteringsmuligheder. Jeg bruger ofte WhatsApp til at notere hurtige noter. Heldigvis kan du gøre det samme i Signal. Og hvad der gør det interessant er, at det er en indbygget funktion i Signal.

For at komme i gang med det på Android skal du trykke på det nye meddelelsesikon. Tryk derefter på Bemærk til dig selv.

Notatet til selvchat åbnes. Brug den til at notere dine noter, tilføje billeder osv. Denne chat vises på din chatliste og synkroniseres på tværs af dine linkede enheder.

På iPhone skal du trykke på søgefeltet øverst på chatlisten. Søg derefter efter Note to self. Tryk på den for at åbne chatten. Skriv noget og send det. Chat'en vises på chatlisten. Brug den derefter direkte til at skrive dine noter.

15. Installer nye klisterpakker

Du modtager ofte et klistermærke fra en pakke, som du måske selv vil bruge. Til det skal du installere den samme mærkatpakke. For at gøre det skal du trykke på det modtagne klistermærke, og du vil se knappen Installer.

16. Brug Signal på skrivebordet

Du kan få adgang til dine Signalchats på Windows, Mac og Linux. Download bare Signal desktop-appen til det krævede operativsystem, så er du klar til at gå. Scan QR-koden, og følg instruktionerne på skærmen for at oprette forbindelse til desktop-appen.

17. Tilføj dine egne klistermærker

Hvis du ikke kan lide standardsamlingen af klistermærker i Signal, kan du tilføje dine egne klistermærker. Til det bliver du nødt til at bruge appen Signal Desktop. Gå derefter til File> Create / Upload sticker app. Følg instruktionerne på skærmen. De samme klistermærker vises derefter også i dine mobilapps.

Det rigtige signal

Vi håber, du kunne lide vores samling af Signal Messenger-tip og tricks. Signal lover at tilføje flere funktioner til appen som animerede klistermærker, chatbaggrund osv. Så hvad er de funktioner, som du finder attraktive i Signal? Del dine oplevelser og synspunkter i kommentarerne.