ADD2ME

Smart living og gadgets

Guide til Microsoft Teams konto – arkiver, slet og gendan din Teams konto

Microsoft Teams er fantastisk til teamsamarbejde, da det giver dig mulighed for at oprette og deltage i flere teams og organisationer. Ganske ofte vil du teste et par ting og funktioner, før du meddelte det til resten af teamet eller organisationen at bruge det. Og efter et stykke tid vil du ikke bruge den anden konto. Sletning ville være et oplagt valg, men du kan også arkivere det, så du kan genbruge det senere ved at gendanne det. Vi viser dig, hvordan du arkiverer, sletter og gendanner din Microsoft Teams-konto i dette indlæg.

Det giver dig mulighed for at få adgang til eller aktivere det igen, hvis du har brug for det. Vi vil diskutere, hvordan man gør det i detaljer nedenfor.

Lad os begynde.

Sådan slettes Microsoft 365 Teams Free Org

Der er to typer Teams-konto. Den ene er den 365 Teams gratis organisation, som vi vil diskutere nu, og den anden er den almindelige gratis Teams-konto, der diskuteres senere nedenfor.

Vi begynder med teammedlemmer og fjerner dem først og tager det derfra.

Sådan Fjern medlemmer fra Teams-konto

Trin 1: Klik på dit profilbillede til højre og vælg Administrer organis.

Trin 2: Du vil se en liste over alle medlemmernes del af organisationen under fanen Medlemmer. Klik på x-ikonet til højre for at fjerne dem fra holdet.

Sådan nulstilles adgangskode

Du skal nulstille adgangskoden, før du kan komme videre. Besøg Microsoft 365 Admin Center.

Trin 1: Du bliver bedt om at gå ind din kontoadgangskode, men i stedet vælger du Glemt mit adgangskodelink for at starte nulstillingsprocessen.

Trin 2: Indtast administrator-e-mail-id'et, som du fandt i det forrige trin. Du skulle have modtaget en bekræftelseskode i e-mailen. Brug det til at nulstille adgangskoden.

Slet mappe i Azure

Trin 1: Åbn Azure-portalen, og klik på menuikonet for at vælge Azure Active Directory .

Trin 2: Klik på Slet mappeknap øverst, men der er et par verifikationskontroller, som du skal udføre for at afslutte sletningsprocessen.

Trin 3: Følg linkene i kolonnen Nødvendig handling og bestå alle kontroller. Du kan springe abonnementskontrollen over.

Trin 4: Du skal opsige abonnementet sidst. Følg trinene for først at annullere og derefter slette biblioteket. Processen tager op til 72 timer. Gå tilbage til Azure-portalen> Azure Active Directory, og vælg Slet mappe.

Kontroller, at alle flueben vises. Klik på knappen Slet nederst på skærmen.

Sådan slettes Microsoft Teams-konto

Trinene er meget enklere for at slette den almindelige Teams-konto.

Trin 1: Åbn Teams-kontoen, og log ind med dine loginoplysninger. Klik på Teams-knappen til venstre og vælg Indstillinger nedenfor.

Trin 2: Klik på menupunktet med tre prikker ud for navnet på det hold, du vil slette, og vælg Slet teamindstillingen.

Du får maksimalt 30 dage til at gendanne teamet.

Et pop op-vindue springer ud og beder om bekræftelse. Klik på Arkiv.

Følg de samme trin, men denne gang skal du vælge Gendan i menuen for at gendanne den arkiverede Microsoft Teams-konto.

Arbejde med teams

Selvom trinene til sletning, arkivering og gendannelse af Microsoft Teams-kontoen er ret enkle, kan det samme ikke siges om Teams gratis org-konto. Der er mange trin involveret, og et par trin involveret i at gøre processen længere end nødvendigt. Men sådan er det, og jeg antager, at en del af årsagen er, at den er forbundet til Microsoft 365-konto. Uanset hvad ved du nu hvad du skal gøre.

Microsoft Teams er populært blandt Office-suite-brugere og dem, der er integreret dybt inde i Microsofts økosystem. For resten af verden, der har brug for en app til videoopkald og konferencer, er det overkill. Zoom eller Google Meet er en meget bedre mulighed. De tilbyder ikke projektstyringsfunktioner som Teams. Så vælg klogt ud fra dine behov.

Næste op: Leder du efter et nyt projektstyringsværktøj? Vi har listet og sammenlignet 5 af de bedste af dem i nedenstående link. Tjek dem, når du er færdig med Teams.