ADD2ME

Smart living og gadgets

8 måder at fikse “Gmail mangler e-mail”-fejl

Gmail foretrækkes ofte som den primære e-mailtjeneste, der vælges til afslappede og forretningsmæssige formål. Mens spam bliver filtreret, hvad hvis du går glip af en vigtig e-mail? Det er sket for mange, og de kontrollerer stadig Spam-mappen, før de renser alle disse e-mails. Det er endnu værre, når du ikke engang ved, om de vigtige e-mails mangler i Gmail.

Der kan være mange grunde til dette problem, som vi vil diskutere nedenfor . Meget afhænger af den platform, du bruger Gmail på, eller en app for at få adgang til disse e-mails. Jeg vil nævne dem, hvor det er nødvendigt.

Lad os begynde.

1. Windows Mail Client Issue

Alle versioner af Windows 10 leveres med en indbygget e-mail-klient. For et par måneder siden opdagede flere brugere, at Windows Mail-klienter automatisk slettede deres e-mails eller sendte dem til spam-mappen. Problemet blev bredt dækket og blev senere også udsat for Outlook-brugere. Begivenheder som disse er sjældne, men kan ske for dig. Medier og sociale medier dækker store emner som disse, så en simpel søgning skal kaste lys over sagen. I tvivlstilfælde skal du bruge den officielle Gmail-app.

2. Tjek fanen Opdateringer og promoveringer i Gmail

Gmail er ret god til at filtrere e-mails i forskellige faner baseret på dets indhold. Imidlertid laver det en gang imellem en fejl. Har du tjekket for e-mailen under fanen Opdateringer eller kampagner i Gmail? Du kan gøre det ved hjælp af både officiel Gmail-mobil eller webapp.

Derefter Gmail-søgeoperatører kan hjælpe med at indsnævre søgeresultaterne, hvilket gør det lettere at finde de manglende Gmail-e-mails i et hav af tekst. Brug lidt tid på at lære, hvordan du bruger søgefunktionen. Det vil også være nyttigt senere.

4. Tjek Gmail-filtre

Bruger du et Gmail-filter? Filtre er en fantastisk måde at give mening om det indkommende jordskred af e-mails, som nogle af os skal møde dagligt. Nogle gange, afhængigt af filterindstillingerne, kunne de forkerte e-mails for eksempel være blevet filtreret til en etiket.

Kontroller dine eksisterende filtre og se om du kan finde ud af noget forhold mellem manglende Gmail-e-mails og de kriterier, du har indstillet. Du kan derefter tilpasse indstillingerne eller tilføje en regel for at forhindre, at dette sker i fremtiden igen.

5. Marker slettede / arkiverede / spam-mapper

Alle slettede e-mails sendes til bin-mappen, hvor de forbliver i op til 30 dage, før de renses. Du kan gendanne slettede Gmail-e-mails, hvis det er hvad der skete. Du kan finde arkiverede e-mails under mappen All Mail. Arkivering var designet til at skjule e-mails fra din primære indbakke i Gmail.

Dette betyder, at e-mails ikke mangler i Gmail, men simpelthen skjult. En simpel strygning på Gmail-mobilappen kunne f.eks. Have arkiveret en e-mail. Kontroller for manglende e-mails i mappen All Mail. Du kan også nemt fjerne arkiveringen af e-mails. Tjek linket, der er delt ovenfor for det.

RELATERET  Telegram vs Signal: Hvilket WhatsApp-alternativ er bedst

Spam-mappen er, hvor Gmail sender alle de mistænkelige e-mails . De fleste e-mail-tjenesteudbydere er blevet stadig bedre til at identificere spam, men selv Gmails spamfiltre glider en gang imellem.

6. Videresendte e-mails

Bruger du videresendelsesfunktionen i Gmail til at dirigere e-mails til et andet e-mail-id? Det kan være en anden grund til, at e-mails mangler i din Gmail-konto.

Du eller en anden med adgang til din Gmail konto kunne have oprettet et filter til at videresende e-mails, og nu filtrerer det alle de forkerte e-mails. Du kan kontrollere om videresendelsesregler under Indstillinger> Alle indstillinger> Videresendelse og fanen POP / IMAP.

7. Tredjeparts e-mail-appindstillinger

Nogle af jer bruger muligvis en tredjeparts e-mail-klient til at få adgang til og administrere Gmail-e-mails. Størstedelen af dem har forskellige indstillinger, så vi fortæller dig, hvad du skal se nøjagtigt efter.

Du bør også kontrollere, om der er en midlertidig nedetid eller fejl fra din e-mail-tjenesteudbyder, og hvis den fungerer korrekt.

8. Nye regler for inaktiv eller opbevaringsgrænse

Dette er mere en ansvarsfraskrivelse, noget du bør vide. Google har foretaget nogle ændringer i sine opbevaringspolitikker, der træder i kraft fra 1. juni 2021. Hvis du ikke bruger Gmail i 2 år eller mere eller over din lagergrænse i 2 år eller mere, sletter systemet nogle eller alle e-mails . Du modtager en besked, inden det sker, så sørg for at du er aktiv og har plads nok.

Gå aldrig glip af en vigtig mail

Med disse løsninger bør du ikke gå glip af nogen vigtig e-mail, medmindre du har goofed op med at indstille et af filtrene. Når det er sagt, skal de fleste af disse løsninger få din regelmæssige strøm af e-mails i gang, medmindre noget er uden for din kontrol – et systemafbrydelse.

Hvis du har fundet en anden måde at løse problemet på, så del det i kommentarfeltet nedenfor.