ADD2ME

Smart living og gadgets

Google Meet: Sådan opretter du en tilstedeværelsesrapport

Brug af videoopkald er stigende. Næsten alle virksomheder og andre er på Zoom, Microsoft Teams eller Google Meet. Ligesom GuidingTech-teamet, hvis du eller din virksomhed foretrækker Google Meet, kan du sprede udvidelsesoplevelsen op. Google Meet Chromium-udvidelser giver brugerne mulighed for at tilføje Whiteboard, oprette en tilstedeværelsesrapport og mange flere funktioner uden at svede.

Hvis du ofte tager betalte Google Meet-webinarer eller være vært for møder med en stor gruppe mennesker, kan du bruge en Google Meet-udvidelse til at oprette en tilstedeværelsesrapport i Google Sheets. Øvelsen hjælper dig med at holde styr på alle de brugere, der deltager i Google Meet-opkaldet.

Brug Google Meet Extension

Som tidligere nævnt kan du aktivere Google Meet-oplevelsen med flere funktioner ved hjælp af en Google Meet-udvidelse. Vi dækker tre Google Meet-udvidelser, der giver dig mulighed for at oprette en tilstedeværelsesrapport i farten. Lad os starte med Meet Attendance-udvidelsen.

1. Mød deltagelse

Disse udvidelser er Chrom-baserede. Det betyder, at de vil arbejde med Chrome-browseren og andre Chromium-browsere som Microsoft Edge, Opera, Brave og Vivaldi. Gå nu gennem nedenstående trin for at konfigurere og bruge udvidelsen Meet Attendance.

Trin 1: Åbn Chrome-browseren, og gå til Chrome Webshop på nettet.

Trin 2: Søg efter Meet Deltagelse og download udvidelsen til browseren.

Trin 3: Du vil bemærke et lille udvidelsesikon i browserens menulinje, hvilket tyder på en vellykket installation.

Trin 4: Besøg Google Meet på nettet og start dit sædvanlige møde.

Udvidelsen leveres også med en Premium-version og giver dig mulighed for at sammenligne din klasseliste med Meet-deltagerne. Du kan vide, hvem der er fraværende denne gang sammenlignet med det sidste møde. Premium-versionen koster $ 2,5 pr. Måned.

2. Google Meet Attendance Collector

Som navnet antyder, giver denne dig mulighed for at downloade en liste over deltagere, der er til stede i Meet-sessionen på et bestemt tidspunkt. Følg trinene nedenfor for at konfigurere det.

Trin 1: Besøg Chrome Web Gem og download Google Meet Attendance Collector ved hjælp af nedenstående link.

Trin 2: Efter en vellykket installation finder du udvidelsen i menulinjen.

Næste gang du er midt i Google Meet og vil tage tilstedeværelsesrapporten, klik på udvidelsen.

Du får en mulighed for at genskanne Google Meet-listen og downloade .csv-filen til enheden fra følgende menu.

Efter en vellykket downloadproces skal du blot åbne filen og du vil se dato, klokkeslæt, nummer af medlemmer med navn i Excel-arket.

3. Google Meet-deltagelse

Processen til at downloade og installere en udvidelse forbliver identisk med ovenstående. Google Meet-tilstedeværelsesudvidelsen er beregnet til lærere, der har været nødt til hurtigt at skifte til online klasser og har brug for en enkel måde at deltage i under et Google Meet. Når du starter dit Meet, kan du indtaste en liste over forventede inviterede, og udvidelsen registrerer automatisk, hvem der sluttede sig til opkaldet, og hvor længe de blev. Du kan gemme flere klasselister (som deles med alle dine enheder).

RELATERET  Gendan gamle/slettede Instagram indlæg, posts, historier og IGTV-videoer

Udvidelsen registrerer detaljer som de studerende, der deltog i , deres ankomsttid, og hvor længe de bliver. Alle disse oplysninger vises i en pæn HTML-rapport.

Afinstaller Chrome Extension

Når ting går tilbage til det normale, har du ikke længere brug for disse udvidelser installeret i din browser. Gå gennem nedenstående trin for at afinstallere irrelevante Chrome-udvidelser.

Trin 1: Åbn Google Chrome-browser på din Windows- eller Mac-enhed.

Trin 2: Tryk på de tre -dot menu i øverste højre hjørne og gå til Indstillinger.

Trin 3: Du finder udvidelsen i venstre sidebjælke. Tryk på det.

Trin 4: Det åbner en separat udvidelsesmenu i en ny fane. Her vil du se alle de installerede udvidelser i din browser.

Trin 5: Der er to muligheder for dig. Du kan enten slukke for udvidelsen eller fjerne den fra browseren.

Hvis du har brug for udvidelsen til senere brug, kan du deaktiver udvidelsen fra menuen. Det skjuler udvidelsen fra browserens menulinje, men forbliver tilgængelig fra udvidelsesmenuen.

Tryk på indstillingen Fjern for helt at fjerne udvidelsen fra browseren.

Alternativt kan du også højreklikke (eller bruge to-finger-klik, hvis du bruger pegefeltet) på Chrome-menulinjeudvidelsen og vælge Fjern fra Chrome.

Brug Google Meet Like a Pro

Gå gennem udvidelserne ovenfor, og begynd at deltage under Google Meet. Når du er færdig med at bruge udvidelsen, kan du og bør fjerne udvidelsen fra browseren.