ADD2ME

Smart living og gadgets

Facebook-beskeder indlæses ikke med Chrome – sådan fikser du

De fleste bruger stadig Facebook, selvom der har været nok røde flag nu. En af de mange måder at holde styr på venner og dele opdateringer. Hver gang nogen vi kender nogen deler noget, får vi en underretning. Flere brugere har klaget over, at Facebook-underretninger ikke indlæses i Chrome, hvilket fører til ubesvarede begivenheder og samtaler.

Mens for mange underretninger kan være et problem i sig selv at modtage ingen meddelelser er heller ikke gode. Der skal være en balance, og heldigvis tillader Facebook brugere at administrere underretninger. Vi hjælper med at rette notifikationsindlæsningsfejl i Chrome-browseren.

Lad os begynde.

1. Enkle rettelser

Der er nogle almindelige rettelser til de fleste problemer. Scan igennem dem, og gå videre, hvis du allerede har prøvet fejlfinding i stedet for at springe pistoler til Google Søg med det samme.

  • Opdater Chrome-fanen, hvor du har Facebook åbent.
  • Syng ud, luk fanen Facebook, åbn en ny , og log tilbage på Facebook.

2. Fanen er suspenderet eller kasseres

Chrome er kendt for at være en hukommelseshugger, og en måde, Google bekæmper dette problem på, er ved hjælp af en funktion kaldet Tab Discarding. Lær mere om, hvordan du deaktiverer det, hvis det sker med dig, hvor skift til Facebook-fanen genindlæser det automatisk. Kasserede faner indlæser ofte heller ikke underretninger.

En anden grund kan være en udvidelse, som du har installeret fra Chrome Webshop. Nogle udvidelser hjælper brugere med at administrere faner, gemme dem og suspendere dem for at forbedre browserydelsen, især på langsommere pc’er. Hvidliste Facebook-fanen eller URL’en for at undgå yderligere gener.

RELATERET  Backup og synkronisering vs File Stream: Hvilken software er bedre til styring af Google Drive og filer?

Fortsæt til den næste løsning, hvis du ikke kan finde en vej rundt denne udvidelse, og du heller ikke vil afinstallere den.

3. Fanen er slået fra

Måske fungerer meddelelserne fint, men du hører dem ikke, fordi fanen er dæmpet? Højreklik på fanen for at finde muligheden for at slå lyden til igen. Du kan også bruge tastaturgenvejen Ctrl + M til hurtigt at slå lyden fra / fra på en hvilken som helst åben fane.

4. Chrome-browsermeddelelser

Når du åbner et websted for første gang, vil Chrome bede dig om at tillade det pågældende websted at sende underretninger eller ej. Du kan administrere disse indstillinger i browseren senere.

Trin 1: Klik på trepunktsmenuen, og vælg Indstillinger> Privatliv og sikkerhed> Webstedsindstillinger> Meddelelser.

Trin 2: Du vil se en liste over websteder, der er tilladt eller ikke tilladt at sende underretninger. Facebook skal være under listen Tillad, og klik på knappen Tilføj for at tilføje den manuelt.

5. Prøv inkognitotilstand

Du skal manuelt udfylde loginoplysninger, fordi adgangskodeadministratorudvidelsen ikke fungerer, men det vil også andre udvidelser. En af udvidelserne ødelægger Facebook-fanen, der forhindrer den i at indlæse og vise underretninger. Ingen af udvidelserne fungerer i inkognitotilstand, og når du lukker fanen, er der ingen spor efter.

6. Log ud fra alle enheder

Facebook har en indstilling, hvor brugerne kan logge ud fra alle andre enheder, hvor de er logget ind. Dette trin kan hjælpe med at løse kontorrelaterede problemer og en sikkerhedsfunktion hvis du har grund til at tro, at din konto blev hacket.

Trin 1: Klik på Indstillinger og privatliv> Indstillinger, og vælg Sikkerhed og login i sidebarmenuen. Du skal se en liste over alle de enheder, hvor du bruger Facebook og er logget ind. Klik på Se mere for at se hele listen.

RELATERET  Microsoft Teams og deling af skærm: 7 metoder at få det til at virke

Trin 2: Du får vist en lang liste over enheder. Facebook fører en logbog over alle enheder, hvor du engang brugte Facebook. Rul lidt, og vælg knappen ‘Log ud af alle sessioner’.

Du skal indtaste adgangskoden på alle enheder igen for at logge ind på Facebook igen.

7. Ryd cache og data

Dette eneste trick kan løse så mange problemer med Chrome-browseren. Hvert websted eller webapp, som du åbner, efterlader cookies og cachedata. Disse resterende filer kan ødelægge, hvordan Chrome løser IP-adresser, indlæser websteder og tillader brugere at interagere med dem. Du kan hurtigt slette cache og andre data for et individuelt sted selektivt i stedet for at rydde dem for alle de websteder, du nogensinde har åbnet.

8. Indstillinger for Facebook-underretninger

Chancerne for, at dette er årsagen til, hvorfor Facebook-underretninger ikke indlæses på Chrome, er lave. Medmindre du ændrede nogle indstillinger, eller Facebook skubbede en opdatering, der brød ting. Stadig et kig værd.

Klik på trepunktsmenuikonet på hjemmesiden for Facebook for hurtigt at slå on / off-meddelelser til indgående opkald og beskeder, blandt andet. Sørg for, at du har aktiveret skifteknapperne.

Hvis du vil grave dybere ned i Facebook-underretninger, kan du gøre det fra Indstillinger & privatliv> Indstillinger> Meddelelser. Der er separate muligheder for alle mulige meddelelser, som Facebook sender dig.

9. Prøv forskellige browsere

Chrome er godt, men der er masser af andre browsere derude, og nogle af dem er værd at tjekke ud. Vi har dækket flere browsere før, som Firefox, Brave og Microsoft Edge, for at nævne nogle få. Måske er det tid til at komme videre og finde et nyt hjem. Ændring kan være god.

RELATERET  Gmail tips: 13 Gmail-faner tricks til at organisere og administrere dem

Face the Music

Facebook er en god måde at følge venner og samfund på, men er ikke afhængig af det som din eneste kilde eller vindue til verden. Mød venner og deltag personligt i begivenheder. Intet slår det. Vi håber, at disse løsninger hjælper dig med at løse problemet, og Chrome indlæser Facebook-underretninger.