ADD2ME

Smart living og gadgets

Brug Telegram som en pro – tips og tricks

Telegram er en populær messaging-app med nye brugere, der strømmer til platformen hver dag. Da der er så mange førstegangsbrugere, troede vi, at det var en god idé at dække nogle interessante og seje Telegram-tip og tricks til jer og piger. Det vil kun gøre dit ophold mere håndterbart og lettere i messaging-appen.

Telegram tilbyder grupper og kanaler, bots til at automatisere opgaver og hente information og tildele roller til brugerne. Lad os se nærmere på Telegram for at finde ud af, hvor dybt kaninhullet går.

Lad os begynde.

1. Slet konto automatisk

Da de fleste mennesker, der skifter til Telegram fra WhatsApp, gør det af sikkerheds- og privatlivsårsager, så lad os starte med en sikkerhedsfunktion. Du kan indstille din Telegram-konto til automatisk sletning, hvis du er væk i en bestemt periode. Ingen grund til at bekymre sig om, hvad der sker, når du dør længere.

Gå til Indstillinger> Privatliv og sikkerhed, og tryk på Hvis væk for for at vælge varighed. Du kan vælge en varighed som 6 måneder, især hvis du ikke bruger Telegram meget. Ellers kan det blive slettet bare fordi du var mindre aktiv i stedet for inaktiv, hvilket vi ikke ønsker at ske.

2. Stille eller planlagte meddelelser

Hvis du ikke vil blive overvældet af underretninger, giver Telegram dig kontrol over dem. Du kan sende en lydløs besked til din kontakt, hvis du ikke vil forstyrre dem. Modtageren modtager beskeden, men får ikke besked om den samme – ingen lyde eller vibrationer.

Skriv din besked og i stedet for at trykke på Send-knappen, tryk og hold den et par sekunder. Dette afslører en skjult menu, hvor du enten kan planlægge en besked eller sende uden lyd.

RELATERET  Telegram kanal vs gruppe: Hvilken skal du bruge?

3. Langsom tilstand

Telegramgrupper og kanaler kan rumme op til 200.000 brugere. En aktiv gruppe / kanal vil have hundreder af beskeder dagligt, hvilket gør det vanskeligt at holde styr på, hvem der sagde hvad hurtigt. Heldigvis har administratorer muligheden for at aktivere langsom tilstand, der kræver, at medlemmer venter et bestemt tidspunkt, før de kan sende en ny besked.

Åbn gruppen, og tryk på Rediger> Tilladelser, og vælg varigheden nederst på siden.

Dette reducerer spam, da medlemmer nu tænker over, inden de trykker på Send-knappen og bruger en besked for at sige det hele i stedet for at opdele det i 2-3 beskeder.

4. Find mennesker / grupper efter sted

Dette åbner verden for dig, uanset hvor du går. Aktivering af funktionen Nærliggende giver dig mulighed for at opdage nye grupper og finde nye mennesker, der bor i nærheden. Bemærk, at disse brugere og grupper også skal have denne funktion aktiveret.

Du finder muligheden under fanen Kontakter. Giv placeringstilladelser, når du bliver bedt om det, og du er klar til at få nye venner og finde seje nye lokale grupper.

5. Bots to the Rescue

Der er alle mulige bots, som du kan bruge i Telegram til at få tingene gjort, indstille påmindelser, administrere store grupper og kanaler og hente oplysninger fra internettet. Du kan bruge bots i personlige chats, grupper og kanaler.

6. Hashtags

Du bruger sandsynligvis allerede #hashtags på sociale mediesider som Twitter og Instagram til at søge og filtrere emner. Det samme koncept fungerer også her. Det er nemt. Bare tryk på søgefeltet og indtast et hashtag efterfulgt af et nøgleord for at finde alle meddelelser, der bruger det pågældende hashtag. Dette er en glimrende måde at filtrere beskeder på og organisere chats.

RELATERET  Notion produktivitetsværktøj - 10 måder at bruge værktøjet effektivt

Når du har indtastet hashtag, er det let at indsnævre søgeresultater efter brugernavne og datointervaller.

7. Chatmapper

Endnu et sejt Telegram-trick. Er du for aktiv på Telegram til dit bedste? For mange grupper og aktive chathoveder? Telegram giver dig nu mulighed for at organisere disse chats i mapper ved hjælp af etiketter. Fungerer noget som Gmail-etiketter, som vi bruger til at sortere e-mails og give mening om det indadgående skred.

Åbn Indstillinger> Chatmapper for at oprette din første mappe nogensinde. Nogle almindelige kategorier kan være hjem, kontor, NSFW og hobby.

8. Rediger sendte meddelelser

Du kan ikke kun slette sendte beskeder, men også redigere dem. Vi har alle lavet fejl under sms’ingen, og forsøger at overgå vores tanker med tommelfingeren. Interessant nok er redigeringsfunktionen tilgængelig i op til 2 dage, hvilket er mere end nok.

Tryk blot langvarigt på den besked, du vil redigere, og vælg knappen Rediger.

9. Slet meddelelser i begge ender

Andre messaging-apps som WhatsApp giver brugerne mulighed for at slette beskeder, de sendte (kaldet Unsend), hvilket er sejt. Telegram ønsker at gøre en bedre ved at tillade brugere at slette beskeder sendt af andre også. Dette fungerer kun i en-til-en-chats, men du kan slette enhver besked uanset hvor gammel den er på plussiden.

På samme måde kan du også søge på GIF’er ved at skrive ‘@gif-nøgleord’. Dette er bots, som vi diskuterede ovenfor, men skønheden her er, at du ikke behøver at tilføje disse to bots, før du bruger dem. Disse er universelle bots, der også fungerer overalt i Telegram som grupper, kanaler og enkelt chatrum.

11. Kopiér en del af beskeden

Nogen har sendt dig en besked, og du vil kopiere en del af den, men kan ikke. Dette er et almindeligt problem med de fleste messaging-apps, hvor du skal kopiere den fulde besked, indsætte den i en anden app og derefter redigere og kopiere det, du har brug for.

Telegram løser dette problem. Bare tryk langvarigt på meddelelsen for at afsløre en menu, hvor du også kan se meddelelsen øverst. Langt tryk på meddelelsen igen, og du vil bemærke en valgmenu med to søjler for delvist at vælge tekstbeskeden. Det virker simpelthen og sparer meget tid.

Deltag i bandwagon

Telegram er kvalt fuld af nyttige funktioner, der hjælper dig på måder, du ikke vidste var mulig. Og de fortsætter med at tilføje endnu mere, da nye brugere opdager glæden ved at bruge denne fantastiske messaging-app. Så hvilket er dit yndlings Telegram-trick? Del med os i kommentarfeltet nedenfor.