ADD2ME

Smart living og gadgets

4 måder at vedhæfte e-mails i Gmail på mobil og PC

Folk bruger Gmail til at vedhæfte alle mulige filer. Mens skytjenester som Drive er mere foretrukne til vedhæftning af større filer, bliver alt under 25 MB stadig trukket-n-droppet ned i komponentskærmen. Men filer er ikke det eneste, som brugerne har brug for at vedhæfte. Ofte skal brugerne også vedhæfte e-mails i Gmail-e-mail.

Tidligere måtte brugerne downloade en e-mail, før de kunne vedhæfte eller videresende den, hvilket ikke er intuitivt. Det er meget nemmere at vedhæfte en e-mail direkte og sparer værdifuld tid, hvilket gør processen problemfri. Bemærk, at vedhæftning af e-mail til Gmail-e-mail ikke er den samme på desktop og mobil. Vi forklarer alt.

Lad os begynde.

1. Højreklik på menuindstilling

Brug af Gmail i en browser gør det enkelt at vedhæfte e-mails til en ny Gmail-e-mail. Højreklik bare på den e-mail, du vil vedhæfte, og vælg knappen ‘Videresend som vedhæftet fil’.

Det åbner pop op-pop op-vinduet, hvor du opretter en ny e-mail. E-mails vedhæftes den nye Gmail-e-mail ligesom enhver anden vedhæftet fil.

Vælg flere e-mails på forhånd for at vedhæfte dem til den samme e-mail. Bemærk, at 25 MB vedhæftningsgrænse stadig gælder, selv når du vedhæfter en e-mail i Gmail. Der er dog ingen grænse for antallet af e-mails, du kan vedhæfte. Så hvad sker der, når e-mails er større end 25 MB i størrelse? I så fald uploader Gmail automatisk e-mails, hvis det kræves, til din Google Drive-konto og tilføjer et link til det samme til e-mailen. Uanset hvad behøver du ikke bekymre dig.

E-mails vedhæftet i Gmail vises nederst i den nyligt sammensatte e-mail ligesom almindelige vedhæftede filer.

Hvis du vil vedhæft flere e-mails, vælg først alle e-mails, og brug derefter musen til at trække og slippe dem ligesom du gør med filer og mapper i Windows.

Dette er den nemmeste og mest enkle måde at vedhæfte e-mails til Gmail-e-mail, mens du komponerer dem, men fungerer kun på skrivebordet. Der er ingen måde at trække og slippe e-mails i Gmails Android- og iOS-apps.

3. Vedhæft e-mails, når du svarer

Vi så, hvor let det er at vedhæfte e-mails, når du gennemsøger indbakken, eller når vinduet til at skrive e-mail er åbent. Men hvordan vedhæfter du e-mails, når du besvarer en eksisterende Gmail-e-mail?

Trin 1: Åbn e-mailen som du svarer på, og vælg Svar-knappen for at starte svarprocessen. Indtast din besked som normalt, og klik derefter på pop-ud-knappen ‘I nyt vindue’.

Trin 2: Det åbner e-mailen i et nyt vindue. Gå nu tilbage til indbakken i det forrige vindue, vælg de e-mails, du vil vedhæfte, og træk og slip dem til det andet vindue, hvor du skriver et svar.

4. Brug Print to PDF Option

Desværre er der ingen direkte måde at vedhæfte e-mails i Gmail-mobilapps på. Dette gælder både Android- og iOS-smartphones. Men vi fandt en løsning på dette problem.

Trin 1: Åbn Gmail-appen på din smartphone. Vi bruger Android som et eksempel, men dette fungerer på begge platforme. Åbn den e-mail, du vil vedhæfte, og tryk på ikonet med tre prikker. Vælg udskrivningsindstillingen her.

Trin 3: Din telefons standardfilhåndteringsapp åbnes, så du kan vælge en placering eller oprette en ny mappe for at gemme PDF fil. Nu skal du bare komponere en ny e-mail i Gmail og vedhæfte PDF-filen, der indeholder din e-mail.

I vores tilfælde bad File Manager ikke om at vælge et navn til PDF-filen. Men du kan ændre det senere. Der er heller ingen måde at udskrive flere e-mails på, og ved den udvidelse gemmes dem som PDF-filer på samme tid på smartphonen. Du bliver nødt til at gøre det en ad gangen.

Smartphonen kan bruges til at vedhæfte e-mails til en Gmail-e-mail, men skal kun overvejes, når du ikke har et valg, eller ting kan ‘ t vent, indtil du er foran en computer. Ellers er det langt bedre og meget hurtigere at vedhæfte e-mails i Gmail ved hjælp af en computer.

Bemærk: Vedhæftede e-mail-filer er i .EML-format, og ved at klikke på det samme åbnes vedhæftede Gmail-e-mails i et nyt vindue på modtagerens computer.

E-mail inden for en e-mail

Evnen til at vedhæfte e-mails til Gmail-e-mail er ret cool og praktisk. Især når du vil vedhæfte flere e-mails, fordi Gmail som standard ikke tillader brugere at videresende mere end en e-mail på én gang. Du kan kun videresende en e-mail på et frustrerende tidspunkt. Vedhæftning af e-mails løser hurtigt dette problem, men ikke mange brugere er opmærksomme på denne funktion. Nå, nu gør du det.