ADD2ME

Smart living og gadgets

7 måder at fikse lyden på Google Meet

Store it-virksomheder, såsom Twitter og Spotify, opfordrer medarbejderne til at arbejde hjemmefra. Google er allerede ombord med Google Meet-softwaren, og søgningskæmpen registrerede den aktuelle tendens og gjorde tjenesten gratis for alle.

Det er hurtigt blevet go-to-videokonferenceværktøjet hos GT. Hvis du kommer i gang med Google Meet og har lydproblemer, kan du læse videre for at fejlfinde problemet.

Lydproblemerne på admin-siden kan afbryde det igangværende Google Meet-møde. Noget, der ikke er ideelt til den samlede softwareoplevelse. Der kan være mange grunde til adfærden.

1. Kontroller lyd før møde

Google Meet giver dig mulighed for at kontrollere lyden og videoen, før du deltager i et møde. Du kan trykke på indstillingen Kontroller lyd og video og vælge standard PC / Mac-højttalere for et jævnt møde.

2. Kontroller computerlyd

På grund af lydløs-knappen på Apple MacBook har du muligvis ramt den ved en fejltagelse. Nogle gange bruger jeg lydløs på tastaturet til hurtigt at dæmpe lyden. MacBooks viser ikke LED-indikatoren, der viser mute-knappen, den er tændt.

Du kan glemme at slå lyden fra før Google Meet-mødet. Tryk på F10-tasten, og sørg for, at du har slået lyden fra på din enhed.

3. Vælg enhedshøjttalere fra Google Meet-indstillinger

Google Meet giver dig mulighed for at ændre standardhøjttalerne til mødet. Hvis du bruger din telefon som et webkamera eller har forbindelse til nogle tredjepartshøjttalere, skal du sørge for, at du har valgt et relevant Google Meet-lydtilbehør.

Lad mig dele, hvad der skete med mig. Du kan bruge iPhone som et webcam på Google Meet med EpocCam-softwaren. Til det kan du downloade de relevante drivere og oprette tjenesten. Under konfigurationen skal du ændre lydindstillingerne på Google Meet fra MacBook-højttalere til EpocCam-enheden.

RELATERET  Brug Telegram som en pro - tips og tricks

Næste gang jeg prøvede at gennemføre mødet på Google Meet, huskede det mine sidste indstillinger og forsøgte at bruge EpocCam i stedet for MacBook-højttalere til lyd. Da jeg ikke brugte EpocCam-appen, kunne jeg ikke høre lyd fra den anden side. Så jeg måtte vende tilbage til MacBook-højttalere fra Google Meet Settings> Audio for at løse problemet.

4 . Deaktiver Bluetooth

Du har muligvis brugt Bluetooth på din pc eller Mac til at forbinde hovedtelefoner eller TWS (True Wireless Stereo). De fleste brugere glemmer at slukke for Bluetooth efter brug. Næste gang du sammensætter Google Meet-mødet, kan det muligvis bruge Bluetooth-funktionen og oprette forbindelse til en parret enhed.

Nogle TWS skift også, når batterikassen løber tør for juice. I sådanne tilfælde kan du ikke høre lyd fra din side. Sørg for, at du har deaktiveret Bluetooth på din side, og at den ikke er tilsluttet noget Bluetooth-tilbehør fra tredjepart.

5. Sørg for, at mikrofonen fungerer på den anden side

Lyden fungerer perfekt på din side. Problemet kan være fra den anden side. Google Meet-deltagerne har muligvis mikrofonproblemer på deres side. Du kan venligst bede dem om at rette mikrofonen, så du kan høre dem under Google Meet-mødet.

Vi har allerede dækket et detaljeret indlæg for at løse mikrofonproblemer på Google Meet. Del linket til indlægget med deltagere for at løse problemet.

6. Ret lyddrivere

Lyd- / højttalerproblemet kan skyldes de korrupte drivere på din pc. Du bør opdatere lyddriverne på din Windows-pc. Følg trinene for at opdatere dem på din pc.

Trin 1: Tryk på Windows-knappen og skriv enhedsadministrator.

RELATERET  Gendan gamle/slettede Instagram indlæg, posts, historier og IGTV-videoer

Trin 2: Tryk på enter, og den åbner enhedsadministratoren.

Trin 3: Fra Lydinput- og outputindstilling, du finder Intel-driverne og Realtek-mikrofonen, der er ansvarlig for at bruge din telefons mikrofon som standardmikrofon i videoapps. Højreklik på mikrofonen, og vælg opdateringsdrivere.

Trin 4: Rul ned og gå til Styringer til lyd, video og spil.

Trin 5: Højreklik på lyddriverne og opdater dem (Realtek-drivere, i mit tilfælde).

7. Luk andre faner

Som du måske ved, bor Google Meet på nettet. Hvis en anden fane i browseren bruger enhedens højttalere, står du muligvis over for lydproblemer under Google Meet-opkald. Du skal blot identificere disse faner med et lille højttalerikon på fanen og lukke dem.

Har krystalklar Google Mød opkald

Før du starter et møde på Google Meet, er det altid tilrådeligt at kontrollere lyd, video og mikrofon for et jævnt møde. Et sådant spørgsmål bryder strømmen af mødet, og det gør dig også uprofessionel. Følg guiden ovenfor, og ret lydproblemer på Google Meet.