ADD2ME

Smart living og gadgets

Backup og synkronisering vs File Stream: Hvilken software er bedre til styring af Google Drive og filer?

Google Drive er utvivlsomt den mest populære cloud storage-tjeneste derude. Tjenesten kommer som standard på alle Android-enheder, og Google tilbyder til at begynde med en generøs 15 GB lagerplads. Ligesom Dropbox og OneDrive tilbyder Google Drive et desktop-værktøj kaldet Backup og synkronisering til at få adgang til og bruge Google Drive-filer på Mac og Windows. Virksomheden tilbyder også et andet værktøj File Stream til brugere af Google Workplace.

Google gjorde for nylig Drive File Stream også tilgængelig for almindelige forbrugere. Vi har nu to muligheder for at synkronisere Google Drive-mapper til Windows og Mac – Backup og synkronisering og Drive File Stream. De tjener begge forskellige målgrupper med flere funktioner eksklusive for hver software.

Hvis du bliver forvirret mellem de to, er du kommet til det rette sted. Dette indlæg sammenligner sikkerhedskopiering og synkronisering med Drive File Stream og konkluderer, hvilken software der passer bedst til dig. Lad os komme i gang.

Hvad er Google Backup og synkronisering

Backup og synkronisering er efterfølgeren til Google Photos desktop uploader og Drive sync app og er beregnet til din gmail.com konto. Sikkerhedskopier og synkroniser sikkerhedskopier af filer og fotos sikkert i Google Drive.

Det giver den samme funktionalitet som Drive til Mac / PC og sikkerhedskopierer enhver mappe på din computer.

Hvad er Drive File Stream

Drive File Stream er oprindeligt designet til organisationer og giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til alle dine Google Drive-filer efter behov direkte fra din computer. Dette betyder, at du næsten ikke bruger nogen af din harddiskplads og bruger mindre tid på at vente på, at filer synkroniseres. Drive File Stream giver dig mulighed for at streame filer svarende til, hvordan du streamer film efter behov.

RELATERET  7 måder at fikse lyden på Google Meet

Du kan også vælge at holde bestemte filer eller mapper offline til redigering, mens du ikke har forbindelse til internettet. Næste gang du opretter forbindelse, synkroniserer Google Drive disse ændringer og gemmer dit arbejde på nettet.

Opsætning og funktioner

Installationsprocessen er ligetil. Download sikkerhedskopierings- og synkroniseringssoftwaren ved hjælp af nedenstående link, og indstil den fra bunden. Efter en vellykket login vil Backup og Sync bede dig om at vælge mapper fra din computer for kontinuerligt at sikkerhedskopiere til Google Drev.

For eksempel kan du vælge mapper Desktop, Documents eller Pictures. , og det synkroniseres og vises på dit Google Drev-hjem. Du kan også aktivere upload af Google Fotos for at sikkerhedskopiere alle fotos og videoer til Google Fotos-platformen.

Det tredje trin er at indstille Google Drive-mapper til at synkronisere med computeren. Her skal du forstå forskellen mellem de to software. Med Backup og synkronisering kan du vælge hele Google Drive, der skal synkroniseres med pc’en eller Mac. Betydning, enheden downloader alle tilgængelige filer på dit Google Drev til det lokale lager. Selvfølgelig kan du vælge brugerdefinerede mapper og efterlade de fortrolige filer fra andre brugere.

Problemet med den nuværende metode er, at Hvis du har lav lagerplads på enheden og ved et uheld vælger hele Google Drive til at synkronisere med en bærbar computer, vil det tage det meste af lageret op og sænke tingene for dig. Og her er hvor Drive File Stream kommer for at redde dagen. Tillad mig at forklare hvordan.

Under opsætningen af Drive File Stream beder softwaren kun om standarddrevbogstavet. Ja det er det. Du behøver ikke at vælge nogen Google Drive-mapper, der skal vises på enheden. I stedet spejler softwaren hele din Google Drive-mappe til enheden. Men vent, vent! Disse mapper optager ikke en enkelt MB på disken.

RELATERET  Canva guide: Gruppér og opdel elementer i Canva på mobil og PC

Alle mapper forbliver i skyen, og du vil bemærk et lille skyikon ved siden af hver mappe og fil. Disse mapper fungerer som filer efter behov svarende til OneDrive og Dropbox. Betydning, du kan højreklikke på en fil eller mappe og downloade den på enheden. Når du har behandlet de relevante medier og filer, kan du igen højreklikke på filen eller mappen og kun gøre den online.

Andre forskelle

Drive File Stream mangler Google Fotos-integration, hvilket betyder, at du virkelig kan bruge det til fotos. På den anden side giver Backup og Sync dig mulighed for at synkronisere fotos og videoer til Googles Fotos-service.

Du kan også se, hvem der kan se, hvem der redigerer med tilstedeværelse i realtid i Microsoft Office med Drive File Stream, mens Backup og Sync mangler sådanne funktioner.

Brug Google Drive på pc eller Mac

For så vidt angår sammenligningen målretter Drive File Stream og Backup og Sync forskellige segmenter af brugere. GT’s team har et par fans af Drive File Stream-løsningen, da det ikke tager meget plads. Hvis Google Fotos-integration er afgørende for dig, og du vil synkronisere Desktop / Documents / Pictures-mapper, skal du hente Backup og Sync. Der fortælles ikke, om Google vil fusionere de to for at opbygge en robust Google Drive-tilføjelse til pc- og Mac-brugere.