ADD2ME

Smart living og gadgets

8 bedste måder at fikse Steam hvis den ikke kan downloade spil

Steam er en himmel for spillerne, og den digitale spildistributionstjeneste tilføjer millioner af nye brugere hver måned. Du kan søge, købe og downloade spil ved hjælp af Steam-klienten. Mens Steam-klienten får regelmæssige opdateringer, kæmper nogle uheldige brugere ofte, når Steam ikke downloader spil på deres computer.

Dette faktisk er et todelt problem. Den ene er hvor Steam ikke downloader et nyt spil til dit system. Og den anden er, at Steam ikke downloader opdateringer til et installeret spil. Heldigvis kan begge rettes.

Da denne fejl handler om at downloade spil eller opdateringer, kan du dobbelttjekke, om din internetforbindelse fungerer fint. Du kan også genstarte computeren for at undersøge, om noget ændres. Dette er almindelige løsninger, der kan løse sådanne downloadfejl som den, du står overfor.

Lad os begynde.

1. Gå offline

Kontroller, om du ved en fejltagelse har aktiveret indstillingen til at bruge Steam offline. Hvis du ikke har det, skal du prøve at bruge det og derefter deaktivere det efter et par sekunder. Vælg indstillingen Gå offline i Steam-menuen, og vent et øjeblik, indtil indstillingerne finder sted. Du bliver bedt om at genstarte Steam i en popup. Bekræft.

Gå derefter tilbage og vælg Gå online.

2. Ryd Download-cache

Jeg taler ikke om din Windows- eller macOS-computercache. Nej, jeg taler om Steam-klientcache, og der er en måde at rydde det lige inde i appen.

Trin 1: Åbn Steam-klienten, og vælg Indstillinger under Steam.

Der er ingen grund til at genstarte din computer på dette tidspunkt. Du behøver heller ikke logge ind på Steam-klienten, da indstillingen er bygget lige inde i klienten.

3. Skift downloadregion

Steam har downloadservere over hele verden og vælger automatisk en baseret på din IP-adresse. En der er tættest på dig for at give optimale hastigheder. Ændring af serverplacering kan hjælpe med at forbedre downloadhastigheder eller rette downloadfejl.

Trin 1: Åbn Steam-klienten igen, og gå til fanen Indstillinger> Downloads. Du kan vælge en ny downloadplacering fra rullemenuen Downloadregion.

Jeg foreslår, at du vælger et sted, der er tættere på det sted, hvor du bor. Det giver dig bedre downloadhastigheder. Prøv et par placeringer, inden du går videre til den næste metode. Flere servere kan blive påvirket.

4. Kompatibilitetstilstand

Dette er til at køre ældre spil, der ikke længere er kompatible med det system, du kører Steam på. Forsøger du at køre et gammelt spil?

Trin 1: Åbn Steam> Bibliotek, og højreklik på det spil, der giver dig problemer, og vælg Egenskaber. Kan du ikke se spillet i biblioteket? Spring dette trin over.

Trin 2: Gå til lokale filer, og klik på Gennemse.

Trin 3: Du skal finde den eksekverbare fil, der starter spillet. Det skal være i den primære spilmappe, men kan også være i en af undermapperne. Det hedder normalt ‘game-name.exe’ eller tæt. Dobbeltklik for at sikre, at det starter spillet først. Højreklik og vælg Egenskaber.

Må ikke glemme at gemme ændringer.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).skubbe({});

5. Bekræft integrering af spilfiler

Steam downloader alle de nødvendige spilfiler for at sikre, at dit yndlingsspil kører problemfrit. Disse filer kan blive beskadigede, og opdateringer mislykkes ikke via Steam-klienten. Steam ved dette, hvorfor de tilbyder en måde at kontrollere filernes integritet på.

Trin 1: Åbn Steam-klient, og gå til Bibliotek, hvor du finder alle dine downloadede spil. Højreklik for at vælge Egenskaber.

Trin 2: Klik på knappen ‘Bekræft integritet af spilfiler’ under fanen Lokale filer for at starte processen.

Steam kontrollerer for korrupte filer og reparerer dem enten eller downloader dem igen. Kontroller, om du nu kan downloade spilopdateringer via Steam.

6. Reparer biblioteksmapper

Dette er en udvidelse af ovenstående løsning. I punkt 4 kontrollerede vi for fejl med spilfiler. Men Steam downloader andre filer kaldet Biblioteker, som den bruger til at køre det spil. Disse filer kan også blive ødelagt.

Trin 1: Åbn Steam klient og gå til Steam> Indstillinger.

Trin 2: Klik på Steam-biblioteksmapper under fanen Downloads.

Trin 3: I pop op-vinduet, der følger, skal du højreklikke på Steam-mappens placering, hvor filer gemmes, og vælg Reparer bibliotek Mappeindstilling.

7. Flere biblioteker

Nogle brugere har flere dampbiblioteker på forskellige drev. Det kan være et eksternt drev, fordi de har begrænset plads på deres bærbare eller computers primære drev.

Hvis det er tilfældet med dig, og Steam ikke kan downloade spil på et drev, kan du prøv at omdøbe den anden biblioteksmappe.

8. Slet pakkemappe

Du finder pakkemappen inde i den primære Steam-mappe. Luk Steam-klient. Tag en sikkerhedskopi af denne mappe i et separat drev, og slet derefter mappen.

RELATERET  Facebook-beskeder indlæses ikke med Chrome - sådan fikser du

Steam downloader mappen næste gang du starter den. Hvis det ikke gør det, kan du altid gendanne sikkerhedskopimappen. God tid til at kontrollere, om Steam downloader spil eller spilopdateringer.

Hot Steam

Damp er en velsignelse for spillere over hele verden. Det er den eneste spilapp, jeg bruger på min computer. Aldrig følt behovet for at gå andre steder på trods af muligheder. Sikker på, der er lejlighedsvise fejl, men det er almindeligt med alle apps og software. Fandt du en anden måde at løse disse problemer på? Del det i kommentarfeltet nedenfor.