ADD2ME

Smart living og gadgets

6 bedste måder at gendanne Google Chrome-ikon på Windows 10

Start-menuen i Windows 10 giver dig adgang til de installerede apps. Du kan oprette appgenveje på skrivebordet eller knytte dem til proceslinjen for hurtigt at starte dem. Mange brugere klager også over, at Google Chrome ofte forsvinder efter opdatering eller slettes ved et uheld. Dette indlæg guider dig i gendannelse af Google Chrome-ikonet til skrivebordet og proceslinjen i Windows 10.

Hvis du har et Google Chrome-ikon på skrivebordet, og det ikke fungerer, skal du slette det fra skrivebordet. Til det skal du højreklikke på Chrome-ikonet og vælge Slet. Sletning af genvejen afinstallerer ikke Chrome fra din pc. Det fjerner kun genvejen, der gendannes ved hjælp af følgende metoder.

Lad os se, hvordan du tilføjer eller bringer det manglende Google Chrome-ikon tilbage på Windows 10 ved hjælp af seks metoder.

Metode 1: Gendan Chrome-ikon fra startmenuen

En af de nemmeste måder at placere Google Chrome-ikonet på på dit skrivebord er at trække og slippe det fra Start-menuen.

Sådan gør du.

Trin 1: Minimer alle de åbne vinduer på din computer, så kun skrivebordet er synligt. Du kan også trykke på ikonet Vis skrivebord, der findes i nederste højre hjørne.

Trin 2: Åbn Start-menuen på din computer ved at klikke på ikonet Start Menu . Alternativt kan du trykke på Windows-tasten på tastaturet for at åbne Start-menuen.

Trin 3 : Se efter Google Chrome fra listen over apps . Træk og slip den nu på skrivebordet.

Tip: Du kan også fastgøre Chrome til Start Menu-fliser. Til det skal du højreklikke på Google Chrome og vælge Fastgør til startmenuen.

Google Chrome-ikonet vises på skrivebordet. Du kan flytte den og placere den hvor som helst du vil.

Tip: Hvis du ikke ser Google Chrome i Start-menuen, skal du geninstallere Chrome, som vist i metode 5 .

Metode 2: Tilføj Chrome-ikon fra søgning

Trin 1: Åbn Windows-søgning på din computer, og skriv Chrome.

Trin 2: Højreklik på Chrome-ikonet, og vælg Åbn filplacering.

Tip: Du kan også højreklikke på Chrome-ikonet fra Start-menuen og vælge Åbn filplacering.

Trin 3: Et nyt vindue åbnes . Højreklik på Chrome-ikonet, og vælg Send til> Desktop (opret genvej). Gå til skrivebordet, så ser du det nye Chrome-ikon.

Metode 3: Gendan Chrome-ikon fra File Explorer

Hvis de to ovenstående metoder ikke fungerer, er der en anden måde at tilføje et Chrome-ikon på dit skrivebord på.

Trin 1: Åbn File Explorer på din pc. Du kan åbne den ved at trykke på Windows-tasten + E genvej.

Trin 2: Gå til C Drive> Program Files (X86)> Google> Chrome> Application

Trin 3: Inde i applikationsmappen finder du Chrome.exe-filen. Nu kan du trække og slippe denne fil på skrivebordet for at oprette dens genvej. Alternativt kan du højreklikke på Chrome.exe og gå til Send til> Desktop (opret genvej).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). skub ({}); < ! – [if IE 9]>

Trin 2 : Klik på knappen Skift ikon under fanen Genvej.

< ! – [if IE 9]>

Trin 3 : Vælg et nyt ikon i vinduet Skift-ikon og tryk Ok efterfulgt af Anvend.

Metode 5: Geninstaller Chrome

Hvis du ved at følge ovenstående metoder stadig ikke er i stand til at tilføje Chrome ikon til skrivebordet, skal du geninstallere Chrome. For det skal du først afinstallere Chrome ved at højreklikke på Chrome-ikonet i Start-menuen. Vælg Afinstaller.

Når det er afinstalleret , genstart computeren. Installer derefter Chrome igen.

Tip: Kontroller og hold altid din Chrome-browser opdateret.

Metode 6: Fastgør Google Chrome til proceslinjen

Bortset fra at tilføje et Chrome-ikon til skrivebordet, kan du endda fastgøre det til din proceslinje . For det skal du kigge efter Google Chrome i Start-menuen. Alternativt kan du skrive Chrome i Windows-søgning. Højreklik på Chrome-ikonet fra et af de to steder, og vælg Mere> Fastgør til proceslinjen.

Hvis du ser Unpin fra proceslinjen, men Chrome-ikonet vises ikke i proceslinjen eller åbnes ikke, når du klikker på det skal du klikke på Unpin fra proceslinjen. Det fjerner det fra proceslinjen. Fastgør det igen som vist ovenfor.

Chrome åbner ikke

Vi håber, at ovenstående metode ville have hjulpet du gendanner Chrome-ikonet på dit skrivebord eller proceslinjen i Windows 10. Når du har tilføjet ikonet, skal du tjekke 8 måder at rette Chrome på, der ikke åbnes på Windows 10.

RELATERET  8 måder at fikse "Gmail mangler e-mail"-fejl