ADD2ME

Smart living og gadgets

Xiaomi koncepttelefon med glidende skærm, der strækker sig til bagsiden

Selvom tidligere Xiaomi-patenter har antydet tredobbelt sammenklappelige enheder, antyder et nyt patent, at den kinesiske kæmpe er udvikler også nogle enheder med innovative glideskærme. Vi har allerede set konceptenheder med glideskærme fra Oppo og LG. Xiaomi ser måske ud til at slutte sig til vognen med sin Mi Mix-lineup senere i 2021.

Patentet, spottet af hollandsk publikation LetsGoDigital, antyder to unikke glidende telefondesigner , som Xiaomi udvikler. Telefonerne har angiveligt glideskærme, der går helt til bagpanelet, hvilket gør enhederne dobbeltskærmet.

Glidende skærm styret af stemme?

Nu kommer den første enhed i henhold til patentet med et skærmpanel på hele skærmen, hvor skærmen problemfrit går rundt på bagsiden af enheden. Skærmen foldes i bunden af enheden og stopper lige i nærheden af enhedens bageste kameramodul.

Desuden på foran skjuler skærmbilledet et frontkamera-modul med to ekstra sensorer. Så interessant glider den allerede udvidede skærm ned fra toppen for at afsløre det forreste kameramodul, når det er nødvendigt.

Ifølge omfattende dokumentation af patentet, LetsGoDigital rapporterer, at brugerne også vil være i stand til at styre glideskærmen med deres stemme. Og i selfie-tilstand holder enheden displaypanelet med elektromagneter.

Når vi kommer til den anden variant, ligner den ret den første. I stedet for at glide lodret ned glider displayet imidlertid vandret og dækker næsten 75% af bagpanelet. Så som du kan forestille dig, vil det være mere som konceptet Mi Mix Alpha med en wrap-around display.

Efter opdagelsen af dette patent spekulerer mange i, at Xiaomi ønsker at frigive den næste iteration af sin Mi Mix 3 i år. I henhold til rapporterne blev dette patent imidlertid indgivet af virksomheden tilbage i oktober 2020, og hvis Xiaomi planlagde en Mi Mix 4, ville vi have hørt noget om det nu.

RELATERET  3 nye Moto Smartwatches Running Wear OS til lancering i 2021

I øvrigt , med konkurrencer som LG, der viser en rullbar smartphone (ikke sikker på, om det bliver en realitet), og Samsung efter sigende udvikler en kompakt enhed med en fleksibel skærm, vil det være interessant at se Xiaomis udseende på glideskærme ser ud.

Hvad synes I om de nye glidende displaydesign? Fortæl os dine tanker nede i kommentarerne.

Fremhævet billede med tilladelse fra: LetsGoDigital