ADD2ME

Smart living og gadgets

Nye Snapdragon X65 og X62 5G-modem med op til 10 Gbit downloadhastigheder fra Qualcomm

Qualcomm har i dag annonceret nye 5G-modemer, Snapdragon X65 og X62 5G-modemer sammen med et utal af andre 5G-tjenester til at levere hurtigere hastigheder til næste generations enheder. De erstatter sidste års Snapdragon X60 5G-modem, som findes ombord på Snapdragon 888 flagskibschipsæt.

Snapdragon X65 5G er højdepunktet i chipmakerens meddelelse. Det er den fjerde generation 5G-modem-til-antenne-løsning, der er baseret på en ny 4nm-proces. Qualcomm kan prale af, at Snapdragon X65 er verdens første 5G-modem, der opnår op til 10Gbps downloadhastigheder – op fra op til 7,5Gbps det er muligt med Snapdragon X60-modemet. Det kan opnå 10 Gigabit-hastigheder på både standalone (SA) og ikke-standalone (NSA) netværk.

Desuden siges Snapdragon X65 5G-modemet også at være , der understøtter 3GPP Release 16-specifikationer . Dette gør det nye Qualcomm-modem opgraderbart, og du kan forvente, at nye 5G-funktioner (og muligheder) leveres via softwareopdateringer. Dette vil lette “vedtagelse af nye funktioner, forlængelse af enhedens levetid og hjælpe med at reducere de samlede ejeromkostninger,” i henhold til det officielle blogindlæg.

Dette modem understøttes også af et “arsenal af avancerede teknologier såsom den nye 7. generations bredbåndskonvolutesporing, AI- Forbedret Signal Boost og 5G PowerSave 2.0, ” i henhold til den officielle produktside. Qualcomm har også udviklet nye RF front-end-løsninger, herunder QTM545 mmWave-antennemodul, QE7100 Wideband Envelop Tracker og mere. Disse teknologier er baseret på nye opgraderinger defineret i udgivelse 16, som udvider 5G-applikationer ud over smartphones.

Desuden afslørede Qualcomm også en vandet -down-version af Snapdragon X65-modemet i dag. Det kaldes Snapdragon X62 5G. Dette modem er baseret på den samme 4nm proces, men tilbyder kun op til 4.4Gbps downloadhastigheder . Snapdragon X62 er designet til at levere enestående strømeffektivitet, batterilevetid hele dagen og de nyeste version 16 og 5G-funktioner.

Qualcomm prøver i øjeblikket Snapdragon X65 og X62 5G-modem til sine OEM-partnere. Vi kan forvente, at disse modemer finder vej til flagskib Snapdragon 888-telefoner og andre kommercielle enheder inden slutningen af 2021.

RELATERET  OnePlus medstifter Carl Peis nye firma kaldes bogstaveligt talt "Intet"