ADD2ME

Smart living og gadgets

EA bekræfter, at Apex Legends kommer til Nintendo Switch den 9. marts

Apex Legends, som EA bekræfter, kommer til Nintendo Switch den 9. marts 2021. Californien -baseret spiludviklingsstudie meddelte, at det bringer den hurtige kampkonge til den bærbare konsolscene tilbage i juni sidste år. Nå, Apex Legends gør endelig vej til at skifte gamere næste måned.

Til det uvidende, Apex Legends, udviklet af Respawn og udgivet af EA, er en online Battle Royale-titel, der blev udgivet tilbage i 2019. Siden da samlede spillet masser af spillere fra hele verden og blev et af de mest populære multiplayer-spil blandt dem.

EA udgav oprindeligt titlen på pc'er og spilkonsoller såsom den tidligere generation af PlayStation og Xbox. Virksomheden lovede at bringe spillet til Nintendos bærbare konsol sidste år. Desuden foreslog rapporter inden lanceringen af sin ottende Battle Pass-sæson, der blev kaldt “Mayhem”, at Switch-versionen af titlen ville falde samme dag som frigivelsen af “Mayhem”.

EA har dog nu meddelt, at Switch-versionen af titlen frigives i næste måned. Spillets direktør, Chad Grenier sagde også, at den nye version vil komme med “spil på tværs af platforme, vores seneste sæsonindhold og fuld funktionsparitet med de andre versioner af spillet. ”

Desuden, da Switch-versionen lanceres et par uger efter den seneste Battle Pass-sæson, bekræftede Grenier, at “Switch-spillere får 30 gratis niveauer for deres sæson otte kamppas” ved løsladelse. Switch-spillere vil også kunne tjene dobbelt XP (præstationspoint i spillet) i de første to uger efter frigivelsen.

Tidligere bekræftede EA også at bringe den populære multiplayer-titel til mobile platforme som Android og iOS. Der er dog ingen yderligere detaljer om det, lige nu. Ikke desto mindre kan du prøve denne løsning til at spille spillet på din Android-enhed, indtil det falder på de mobile platforme.

RELATERET  Xiaomi koncepttelefon med glidende skærm, der strækker sig til bagsiden