ADD2ME

Smart living og gadgets

Vivaldi er den første webbrowser, der tilbyder faneblade med to niveauer

Med den seneste opdatering til sin browser har Vivaldi fået en unik funktion, der gør faneadministration nemmere end nogensinde . Udviklerne med den seneste 3.6-opdatering tilføjede understøttelse af en to-niveau tab-bar på desktopversionen af browseren. Dette gør Vivaldi til den første webbrowser i branchen, der tilbyder denne eksklusive funktion til sine brugere. Dette betyder, at brugerne nu kan arrangere deres faner på mere end et niveau og tage tab-management “til det næste niveau, bogstaveligt talt” .

Udviklerne delte for nylig et blogindlæg med en detaljeret beskrivelse af funktionen. Browseren havde allerede Tab Stacks, der hjælper dig med at stable flere faner i grupper for lettere administration. Nu, med den seneste opdatering, har Vivaldi tilføjet muligheden for at udvide en stablet fane i en anden fane placeret lige under den primære fane.

To niveau-faneblade

I øjeblikket når stablede fanegrupper udvides til at se de inkluderede faner, åbnes de på samme bjælke. Med en sekundær faneblad i bunden kan brugerne nu let underkategorisere deres primære fanegrupper for lettere administration, mens de surfer på nettet.

Nu, selvom sekundær faneblad tager en lille mængde ekstra skærm fast ejendom på skærmen, jeg tror ikke, det vil være meget af et problem for brugerne.

På bagsiden med underkategoriflade i fuld størrelse i nederste bjælke kan brugerne øjeblikkeligt få øje på den fane, de leder efter. Desuden betyder det at have en dedikeret bjælke til de sekundære faner, at brugerne kan manipulere og organisere fanerne, ligesom de gør på den primære bjælke.

De to- Level Tab Stacks vil være slået til som standard på den nyeste Vivaldi v3.6. Du kan dog slå den fra og bruge kompakte faneblade fra browserens side med fanebladindstillinger. Og funktionen er i øjeblikket kun tilgængelig i Windows-versionen.

RELATERET  OnePlus Nord 1 5G Tip til lancering i anden halvdel af 2021

Du kan downloade Vivaldi gratis fra dets officielle hjemmeside.