ADD2ME

Smart living og gadgets

Telegram sender ikke kode: sådan fikser du det

Telegram har set en tilstrømning af nye brugere i løbet af de sidste par uger. Mens det sker, kæmper mange brugere ofte med at komme igennem tilmeldingsprocessen, fordi de aldrig modtager koden til tiden. Nogle brugere kunne ikke modtage den nødvendige kode for at bekræfte kontoen, før du kunne bruge Telegram.

Fejlen er sandsynligvis i din ende, og vi hjælper dig ordne det på et øjeblik. Bemærk, at det kan være et netværksproblem. Der er også andre måder at modtage bekræftelseskoden på. Det er værd at bemærke, at du bliver nødt til at indtaste bekræftelseskoden hver gang du afslutter en session, logger ud eller geninstallerer Telegram-appen. Så husk det.

Lad os begynde.

1. Signalfejl

Tilmeldingskoder til telegram sendes via SMS. Så hvis du befinder dig i et dårligt netværksområde, så kæmper din telefon måske for at få os. Vi er afhængige af en solid internetforbindelse i stort set alt i disse dage, men ikke alt.

Flyt til et andet område for at kontrollere, om der er nok signalbjælker. Du kan også bruge en app som OpenSignal til at finde et bedre signal på din placering og kortlægge blandt andet mobile tårne.

2. Brug gyldigt mobilnummer

Der er to problemer. Den første er, om du har indtastet det rigtige mobilnummer. Genkontrol skader aldrig nogen. Det andet er, om du prøver at bruge et falsk eller brændernummer til at tilmelde dig Telegram. Nogle brugere forsøger at gøre det, men vi anbefaler det ikke, og det gør Telegram heller ikke. Måske er det derfor, Telegram ikke sender verifikationskode eller sender den til det forkerte nummer?

RELATERET  Gmail tips: 13 Gmail-faner tricks til at organisere og administrere dem

3. Modtag kode i appen eller via SMS

Er du logget ind på den samme Telegram-konto, som du prøver at logge på fra en anden enhed? I så fald skal du have modtaget en kode der. Faktisk er det den første mulighed, Telegram vælger, når man sender en kode. Det er først, når du ikke modtager koden på den anden enhed, at du har mulighed for at modtage en Telegram-verifikationskode via SMS eller endda telefonopkald.

Du kan bruge Telegram på et Windows-skrivebord og modtage koden til at fuldføre loginprocessen.

Hvis det ikke er tilfældet med dig, skal du trykke på ‘Send koden som en SMS’ lige nedenfor for at modtage en SMS i stedet. Måske er det derfor, Telegram ikke sender koden, fordi den mener, at du er logget ind på en anden enhed, og i stedet for at sende SMS sender den koden i appen.

Telegram sender koden via SMS nu og læser den automatisk, forudsat at du har givet de nødvendige tilladelser, når du indtaster dit telefonnummer i appen. Interagerede du med en pop-up som denne?

Hvis ikke, skal du åbne din foretrukne sms-app eller den standard, der blev forudinstalleret med din telefon, og søg efter koden.

4. Modtag kode via opkald

Telegram har også en mulighed for at modtage koden via et opkald. Nyttig som en alternativ måde at modtage Telegram-kode på og verificere din konto, hvis begge ovenstående muligheder ikke virker af en eller anden grund.

5. Spørg ikke om at sende for meget igen

Nogle gange tager det bare tid at modtage koden via SMS eller endda ringe. Vær tålmodig. Du kan se og vælge at ‘sende koden igen’ efter et par sekunder. Hvad der sker er, at brugere trykker på knappen flere gange og tænker, at det vil sende koden hurtigere til deres telefon, men det er ikke sådan, det fungerer. Faktisk kan det nøjagtige modsatte ske, og du kan se en meddelelse, der siger ‘For hurtigt’.

Hvis der er en forsinkelse i modtagelsen af koden. , tryk ikke på knappen ‘Send koden’ igen for mange gange for hurtigt. Tryk en gang, hvis det kræves, og vent derefter.

Vi forsøgte at bekræfte vores nummer gentagne gange, mens vi testede Telegram for denne vejledning, og jeg fik en anden besked, der sagde: ‘Også mange forsøg, prøv igen senere ‘. Det er en anden ting, du skal huske på.

Send mig et telegram

Telegram fortsætter med at skab bølger i messaging-verdenen. Telegram er anderledes end WhatsApp på mange måder og endnu bedre på nogle måder. Du kan ikke bruge Telegram uden at bekræfte dit telefonnummer, og du har brug for koden for at gøre det. Telegram fungerer rigtig godt, og onboarding-processen er virkelig glat for de fleste brugere. Prøv et par gange, og vær tålmodig, hvad vi vil anbefale.