ADD2ME

Smart living og gadgets

Spotify holder pause på mobil og i Windows: sådan fikser du det

Har du oplevet pauser mens du streamer over Spotify, uden grund?

Nogle brugere klager over, at Spotify holder pause i musik på iPhone, Android-telefon eller Windows-pc. At trykke på afspilningsknappen gentagne gange for at genoptage den dræber sjovt. Lad os undersøge, hvordan vi kan finde ud af, hvordan vi løser det til din Windows-pc og telefon.

Dette er ikke et stort problem. Selve løsningerne er ret nemme at følge. Når det er sagt, vil vi anbefale dig at tjekke alle løsningerne, før du prøver dem en efter en. Du skal vende tilbage til streaming af sange / podcasts på Spotify problemfrit på ingen tid.

Jeg antager, at du har en stabil internetforbindelse og ikke står over for nogen netværksproblemer. Hvis Wi-Fi ikke fungerer, kan du prøve mobildata i stedet. Lyt til den offline playliste, du har gemt før, mens vi hjælper dig med at rette den.

Lad os begynde.

1. Bruger du Spotify på flere enheder

Er du logget ind på Spotify fra flere enheder fra den samme konto? Du kan ikke streame forskelligt indhold fra Spotify på to enheder på samme tid ved hjælp af den samme konto. Dette vil forvirre Spotify, og det vil stoppe streaming.

Et af dine familiegruppemedlemmer med adgang til den anden enhed bruger muligvis også Spotify på samme tid som dig. Sørg for, at det ikke er tilfældet.

2. Log ud af Spotify og kom ind igen

Dette er et simpelt trin. Åbn bare Spotify-appen på den platform / enhed, du bruger den på, klik på dit profilbillede og klik på knappen Log ud. Vent et øjeblik, og log derefter ind igen. Kontroller igen, om Spotify fungerer korrekt nu.

RELATERET  Backup og synkronisering vs File Stream: Hvilken software er bedre til styring af Google Drive og filer?

3. Log ud af Spotify fra overalt

Du skal logge ud af alle enheder, hvor du er logget ind med den samme Spotify-konto. Dette kan hjælpe med at løse flere problemer, herunder den, hvor Spotify holder musik på pause.

Trin 1: Gå til Spotify-websted, og log ind med dine loginoplysninger. Denne metode fungerer ikke på mobil- eller desktop-apps.

Trin 2 : Klik på dit profilbillede, og vælg Konto.

Trin 3: Under kontooversigt skal du klikke på knappen Log ud overalt og vente på, at siden genindlæses.

Du bliver nødt til at logge på igen på alle andre enheder som mobil og desktop. Prøv at spille noget, og bemærk, om Spotify stadig stopper streaming automatisk.

4. Slet cache og data

Som vi ved kan gamle korrupte data ødelægge ting bag kulisserne, hvilket fører til uoverensstemmelser i app-oplevelsen. Vi har tidligere dækket, hvordan man sletter cache og data til enhver app på Android-smartphones og Windows 10. Brug af Spotify i en browser? Du kan og bør også rydde cache og cookies i Chrome for at kontrollere, om det forårsager fejlen.

Der er ingen måde at få adgang til eller rydde cachedata i iPhones, så du kan geninstallere direkte.

For Windows-brugere vil jeg anbefale dig at rydde midlertidige filer som vist i punktet direkte ovenfor og derefter bruge Recuva til at afinstallere Spotify fuldstændigt. Ellers efterlader det en masse uønskede filer eller resterende filer, som vi ikke ønsker.

Android ved nu bedre og vil ikke dræbe Spotify eller tvinge den til at sætte aktiviteten på pause, når du låser skærmen.

6. Brug af baggrundsdata

En anden indstilling, der ligner, hvordan batterisparer fungerer på Android, men det er ansvarligt for at begrænse dataforbruget i baggrunden.

Trin 1: Åbn Indstillinger> Apps> Spotify, og tryk på Mobildata. Sørg for, at Tillad brug af baggrundsdata er slået til.

Og mens du er her, kan du også aktivere ‘Tillad app, mens Data sparer på’.

7. Geninstaller Spotify

Nå, du kan altid ty til en ren geninstallation af Spotify-appen på din telefon eller computer. Der er et par måder at gøre dette på, og de afhænger af, hvor du bruger Spotify. Hvis du er en Android-bruger, skal du rydde Spotify-cache og data for at slippe af med korrupte filer og derefter afinstallere og geninstallere det fra Play Butik. Og iPhone-brugere kender bestemt øvelsen.

Spot og frem

Spotify er førende inden for musikstreamingindustrien og fortsætter med at bevæge sig og bølger. Det er uden tvivl andre har fanget op gennem årene, og nu står Spotify over for hård konkurrence fra lignende Apple Music. Selv Google forsøger at opgradere sit spil med YouTube Music. Mellem disse tre er der masser af valgmuligheder for brugerne.

Vi håber, at en af løsningerne fungerede for dig, og at du var i stand til at løse problemet. Som altid, hvis du fandt en anden måde at løse problemet på, så del det med os i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERET  Canva guide: Gruppér og opdel elementer i Canva på mobil og PC