ADD2ME

Smart living og gadgets

Microsoft lancerer trådløst Xbox headset til 800 kr.

Microsoft har lanceret et dedikeret trådløst headset til sine næste generations konsoller. Simpelthen kaldt 'Xbox Wireless Headset', hovedtelefonerne er designet på en måde, der sikrer “ægte” lyd til spil og vil sætte brugerne lige midt i al handling.

Xbox Wireless Headset

Virksomheden annoncerede Xbox Wireless Headset via et officielt blogindlæg og en promo-video (vedhæftet nedenfor), der viser den i al sin pragt. Enheden er konstrueret til at levere “bedste lyd- og chatydelse i klassen, enestående design og komfort og unikke oplevelser, der er skræddersyet til hver spiller,” siger blogindlægget.

Holdet bag udviklingen af Xbox Wireless Headset “brugte utallige timer på at undersøge, hvad der giver en fantastisk lydoplevelse” til spillere og kom på den nævnte enhed. Det understøtter “brancheførende rumlige lydteknologier” til at levere super-fordybende musik og lydeffekter gennem lyd med lav latenstid, uden lyd. Headsettet understøtter populære lydteknologier som Dolby Atmos, Windows Sonic og DTS Headphone: X for at levere realistisk lyd til spillere.

Bortset fra at levere high-end lyd til spil, pakker Xbox Wireless Headset også intelligente chatfunktioner for at sikre bedre komm multiplayer-titler. Dens dobbelte stråledannende mikrofon er designet til at fokusere på tale-lyd i stedet for de omgivende omgivende lyde. Desuden har enheden denne smarte auto-mute-funktion (som også kan tændes / slukkes manuelt med en dedikeret knap), der automatisk dæmper mikrofonen, når brugeren ikke taler til “hold kommandokanal clear ” under spillet.

Når det kommer til headsetets designaspekt, bærer det et moderne og slankt look, som ifølge producenterne er taget fra designsproget i deres nyeste konsoller. Det er designet til at være let og leveres med “ultrabløde ørekopper lavet af polyurethan læder, der fordeler trykket jævnt over ørerne” .

Desuden, i stedet for lydstyrkeknapper, tog Microsoft signaler fra sine Surface-hovedtelefoner og tilføjede roterende ørekopskiver til Xbox Wireless Headset. Dette giver brugerne en intuitiv måde at interagere med enheden on-the-fly under spil-sessioner.

RELATERET  Xiaomi koncepttelefon med glidende skærm, der strækker sig til bagsiden

Nu er det nævnte headset ikke begrænset til Microsofts konsoller. Det kan parres trådløst med flere enheder inklusive smartphones og Windows 10-pc'er. Og interessant er det, at en bruger kan parre enheden med en Xbox-konsol og en smartphone samtidigt for at nyde arbejde hjemmefra konferencekald under spil på konsollen.

Når det gælder batteriets levetid, Microsoft hævder, at Xbox Wireless Headset kan køre op til 15 timer på en enkelt opladning . Men indtil headsettet frigives på markedet, ved vi ikke, hvordan enheden vil fungere i virkelige scenarier.

Pris og tilgængelighed

Nu har vi set et lignende Xbox Series X | S-fokuseret headset fra Razer, der kommer med masser af funktioner. Den største afhentning af denne Microsoft-hardware er imidlertid dens super overkommelige pris.

Xbox Wireless Headset er prissat til $ 99 (~ Rs. 7,210). Dette er ret billigt, når det kommer til trådløst lydudstyr til spillere. Enheden kan forudbestilles på Microsofts officielle websted og starter forsendelse fra 16. marts.