ADD2ME

Smart living og gadgets

Her er alle de nye kameratilstande, der kommer til OnePlus-telefoner

Selvom OnePlus-telefoner er meget populære for deres opbygning og softwareoplevelse, kaldes virksomheden normalt for sin kedelige kameraer. OnePlus har lovet at rette kameraet og arbejder nu angiveligt på et utal af nye kamerafunktioner.

Ifølge til folkene hos XDA Developers vil den kinesiske telefonproducent tilføje en masse nye kameratilstande til deres Camera-app med den kommende OxygenOS-opdatering.

OnePlus, som vi ved, begyndte for nylig at udrulle den første åbne beta af den Android 11-baserede OxygenOS 11-opdatering til OnePlus 7 og 7T. Nu gravede medlemmer af XDA-forumet sig ind i opdateringen og opdagede flere kodestrenge, der antydede til nye kameratilstande til sine enheder. I henhold til rapporten kan den kinesiske kæmpe medbringe 4 nye kameratilstande til sine enheder med den nye opdatering.

Nye kameratilstande til OnePlus-telefoner

Så lad os se på nye funktioner, der snart kommer til OnePlus Camera-appen, skal vi?

Tilt-Shift Mode

I henhold til kodestrengene i OxygenOS 11 beta, en ny Tilt-Shift-tilstand til kameraet kan komme til OnePlus-enheder. Dette refererer til tilt-shift-fotografering eller miniaturefakning, der viser et billede af en livsstedsplacering som et miniaturesæt.

Et af XDA-medlemmerne var i stand til at køre denne nye tilstand på sin OnePlus-enhed og fangede nogle skærmbilleder. Han kunne dog ikke klikke på nogen tilt-shift-billeder for at vise, hvordan det rent faktisk fungerer. Ikke desto mindre kan du tjekke skærmbillederne på stænkskærmen og de indledende sider i den nye tilstand lige nedenfor.

Starburst-tilstand

Den nye opdatering nævner koder for en ny Starburst-tilstand, der får en stærk lyskilde til at ligne en stjerne. Dette er i modsætning til den sædvanlige repræsentation af en stærk lyskilde, såsom solen, som en glødende kugle i et billede. Dette kaldes i det væsentlige starburst-effekten, da det tilføjer stjernelignende elementer til billedet af enhver stærk lyskilde.

RELATERET  Apples "Mixed Reality"-headset med to 8K-skærme

Månetilstand

Månetilstanden er en anden ny tilstand, der kommer muligvis til OnePlus-enheder med den nye opdatering. Mens der angiveligt er mindre som ingen chance for, at den kommende OnePlus 9-serie har et periskopisk zoomobjektiv (fundet ombord på S21 Ultra), er dette nye kamera tilstand tilføjer i det væsentlige filtre for at ændre farven på Moo n i et billede.

Hyperlapse

OnePlus Camera-appen tilbyder allerede Timelapse-tilstand til at optage videoer i hurtig bevægelse af en scene. Ifølge XDA sigter virksomheden dog mod at bringe en ny Hyperlapse-tilstand, der gør det muligt for OnePlus-enheder at optage bevægelsesbaserede timelapse-videoer.

Så dette er de nye kameratilstande, der er vist i den seneste betaopdatering af OxygenOS. Bortset fra disse nævnes der også en ny “Focus Peaking” -funktion til Camera-appen, der fremhæver de områder i en scene, der er i fokus. Dette svarer til fokus-fremhævningsfunktionen, der findes i mange spejlfri kameraer på markedet.

Nye OnePlus-kameratilstande: Tilgængelighed

De nye kameratilstande er nu ikke alligevel live i den nyeste OnePlus Camera-app. Der er kun kodestrenge og nævner disse nye kamerafunktioner i betaversionen af opdateringen. Så dette får os til at tro, at virksomheden sigter mod at bringe disse med udgivelsen af den kommende OnePlus 9-serie i marts.