ADD2ME

Smart living og gadgets

Apple tilbyder gratis udskiftning af batteri til MacBook Pro-modeller med opladningsproblemer

Siden starten af dette år har flere MacBook Pro-brugere rapporteret om et usædvanligt opladningsproblem med deres bærbare computere . Som tidligere rapporter stod mange brugere over for problemet, hvor deres bærbare computere ikke ville oplade forbi 1%, selvom de oplades natten over. Så nu tilbyder Apple en gratis udskiftning af batteri til de berørte MacBook Pro-bærbare computere.

I går udgav Cupertino-giganten et officielt supportdokument, der adresserede problemet. I henhold til Apples dokument “har et meget lille antal kunder med MacBook Pro-computere fra 2016 og 2017 oplevet et problem med, at batteriet ikke oplades over 1%.” For disse brugere viser batteriets sundhedsstatus på deres enheder nu “Service anbefales”. Hvis det viser, at batteriets helbredstilstand er “Normal”, påvirkes batteriet ikke af problemet.

Så hvis din MacBook Pro fra 2016 eller 2017 viser “Service anbefales” for batteriets sundhedsstatus, anbefaler Apple at kontakte dem for at få udskiftet “batteriet , gratis”. Serviceledere vil dog undersøge din enhed for at afgøre, om den er berettiget til en gratis udskiftning af batteriet inden den faktiske gerning.

Desuden er den gratis udskiftning af batteri kun tilgængelig for visse MacBook Pro-enheder. Nedenfor er listen over modeller, der er berettigede til dette tilbud:

  • MacBook Pro (13-tommer, 2016, To Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (13-tommer, 2017, to Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (13-tommer, 2016, Fire Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (13-tommer, 2017, Fire Thunderbolt 3-porte)
  • MacBook Pro (15-tommer, 2016)
  • MacBook Pro (15-tommer, 2017)

Så hvis du har nogen af ovenstående modeller og har haft det opladningsproblem med din enhed, skal du kontakte Apple for at få din gratis udskiftning af batteri.

RELATERET  Android 12 kan snart debutere et flydende gaming-dashboard: Rapport

I henhold til dokumentet udgav virksomheden også en macOS-opdatering for at forhindre dette problem på upåvirkede MacBook Pro-enheder fra 2016 og 2017. Yderligere, selvom din enhed ikke påvirkes af opladningsproblemet, anbefaler Apple kraftigt at opdatere din software til macOS Big Sur 11.2.1 eller installere den supplerende macOS Catalina 10.15.7-opdatering.