ADD2ME

Smart living og gadgets

Android 12 kan snart debutere et flydende gaming-dashboard: Rapport

Vi har set masser af seje funktioner, der vil finde vej til Android-enheder i år. Med den første preview af Android 12 udviklerne opdager kode til nye skjulte / ikke-frigivne funktioner næsten hver dag. For nylig så vi en iOS Reachability-lignende enhåndstilstand, der blev aktiveret i Android 12. Nu er et flydende Gaming Dashboard blevet opdaget i den seneste udviklerbygning.

Gaming-værktøjslinjen er ikke en færdig funktion og er stadig i sine meget tidlige faser. Det kendte XDA-medlem Kieron Quinn (@ Quinny899) lavede nogle reverse engineering for at finde den skjulte kode til “Gaming Dashboard” -funktionen. Det ankommer muligvis som en del af den rygtede spiltilstand, som Google planlægger at tilføje i Android 12.

Udvikleren var i stand til at aktivere Gaming Dashboard på sin enhed (skærmbillede vedhæftet nedenfor).

Billede med tilladelse: Kieron Quinn | Via: XDA Developers

Nu, som du kan se på billedet, er der to knapper i nederste venstre hjørne af skærmen. Der er en controller og en optageknap . Sidstnævnte starter simpelthen en skærmoptagelsessession for at optage brugernes gameplay. Controller-knappen er dog ikke-funktionel fra nu af, da der ikke er nogen nyttig kode bundet til den. Det giver dig muligvis mulighed for at aktivere DND, åbne messaging-apps eller andre lignende funktioner bagt ind i andre Android-skind.

Et andet værd at nævne er, at koden til Gaming Dashboard er en del af com.google.android.systemui i stedet for com.android.systemui . I lægmandssprog betyder det, at den flydende gamingværktøjslinje måske er en Pixel-eksklusiv funktion snarere end en global Android 12-funktion.

Bortset fra disse er der endnu ingen andre oplysninger om funktionen. Fremadrettet forventer vi dog at få mere info fra systemkoderne i kommende udviklereksempler på Android 12.

RELATERET  OnePlus 9-serien kommer med en oplader i kassen, bekræfter CEO