ADD2ME

Smart living og gadgets

9 bedste telegrambots til grupper, du bør prøve

Telegram tager føringen over WhatsApps dominans på flere områder. En af dem er evnen til at oprette bots og bruge dem med større grupper. Uanset om det handler om at køre nye afstemninger, oprette påmindelser, få nye billeder eller mere, kan du udføre disse handlinger inde i gruppechatten uden at forlade det. Disse Telegram-bots fungerer baseret på software som mini-apps.

Telegram-bots hjælper med at gøre grupperne mere interaktive og interessante. Du kan også bruge bots til at søge og hente oplysninger fra alle mulige kilder uden nogensinde at forlade chatten. Brug bare kommandoen @botname til at tilkalde bot. Sikker på, det lyder som at nævne nogen. Lad os se hurtigt på, hvordan du tilføjer bots og bruger dem i Telegram.

Sådan tilføjes bots, og hvordan man bruger dem

Telegram definerer bots som Telegram-konti, der køres af software. De blev designet til at søge, minde, sende og endda give kommandoer. Du kan interagere med disse bots ved hjælp af specifikke kommandoer. Du har måske set eller interageret med bots på andre platforme som Discord og Facebook Messenger.

Der er to typer bots i Telegram. En, der fungerer integreret, betyder, at du kan bruge dem lige inden for Telegram-grupper uden at forlade chatvinduet eller gå tilbage. Den anden slags bots kræver, at du interagerer med dem i et separat chatvindue, mere som hvordan du chatter med en bruger en-mod-en.

Vi deler indbyggede bots kun og nævne dem tydeligt, hvis ellers. Nogle bots er designet til at hjælpe administratorer med at administrere grupper. Disse bots skal føjes til en Telegram-gruppe, før du kan interagere med dem, men de arbejder i kø.

Så , hvordan tilføjer du en bot så? Der er ikke behov for at tilføje integrerede bots, men nogle fungerer muligvis anderledes end andre. Du kan tilkalde dem ved at skrive @botname. For eksempel vil @vid påberåbe sig YouTube-bot i en gruppe. Du kan derefter søge efter videoer ved hjælp af nøgleord som ‘@vid nøgleord’ i tekstfeltet.

RELATERET  Canva guide: Gruppér og opdel elementer i Canva på mobil og PC

Det er let nok at tilføje en bot til en gruppe.

Trin 1: Bare søg efter bot ved hjælp af Telegram-søgefunktionen. Indtast navnet på bot korrekt, da der kan være dubletter, der ønsker at spam dig.

Trin 2: Tryk på botens navn, og vælg derefter ‘Tilføj til gruppe’ fra ikonet med tre prikker i menuen.

Trin 3: Vælg den gruppe, hvor du vil føje boten til, og du er færdig.

Lad os se på nogle nyttige Telegram-bots for at krydre samtaler og administrere grupperne godt.

1. @GIF

GIF’erne gør Telegram-samtalene sjovere, og du behøver ikke engang at forlade chatvinduet for at søge efter de rette. Tenor har lavet en Telegram-gruppebot kaldet @gif, som du hurtigt kan tilkalde når som helst. Indtast botnavnet, og foretag en hurtig søgning ved hjælp af nøgleord.

Alle elsker katte-GIF’er, så her er nogle til dig. Overraskende nok blev søgeresultaterne indlæst ret hurtigt, og vi oplevede ingen forsinkelser overhovedet, mens vi brugte GIF-bot.

2. @combot

Dette er Telegram-gruppebot, der hjælper dig med at styre din gruppe effektivt. Du skal først føje den til en gruppe. Det tilbyder en række værktøjer til styring af store samfund. Du kan bekæmpe spam, automatisk slette uønsket indhold eller beskeder, indsamle og dele interessant statistik og endda hjælpe brugerengagement ved at udjævne brugere til at bidrage til gruppen.

Deler også et link til den originale omslagskunst, som er ret cool.

4. @drwebbot

Mange medlemmer bruger Telegram-grupper til at dele filer af alle slags som billeder, GIF’er og nogle gange endda dokumenter. Afhænger også af gruppens formål. Det er let at dele filer med vira, selv uden at vide det. @drwebbot scanner filer og links automatisk, når den er konfigureret, så du behøver ikke. Igen skal du tilføje denne bot til gruppen, før den kan udøve sin magi i baggrunden.

Dette beskytter dine gruppemedlemmer mod at klikke på mistænkelige links.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). tryk ({});

5. @skeddybot

Skeddy er en påmindelsesbot, der hjælper dig med at indstille påmindelser på et naturligt sprog. Du kan bruge det som dit eget personlige påmindelsessystem, men også i en gruppe (skal tilføjes separat). Lad os sige, at du har en rejsegruppe og planlægger en tur. Hvert medlem kan få tildelt en opgave, som han / hun skal udføre og mindes om.

Der er andre måder at bruge denne Telegram-bot som påmindelser til kommende begivenheder måske.

6. @vote

Kan du ikke beslutte, hvad du skal have på, eller hvor du skal hen? Opret en hurtig afstemning, og få alle til at stemme om indstillingerne ved hjælp af @vote-bot. Du kan også give deltagerne mulighed for at vælge flere svar, hvis det er hvad omstændighederne dikterer.

Afstemning kan foregå anonymt, hvis spørgsmålet er ret kontroversielt. Det er en nem og sjov måde at udtrykke meninger på uden frygt for at blive bedømt.

Du vil bemærke, at @drwebbot scanner linket efter en virus, men mislykkedes på grund af manglende adgang til indhold i skærmbilledet ovenfor. Jeg gætter på, fordi dette er et YouTube-link.

8. @gamebot

Som navnet antyder, vil du være i stand til at vælge mellem et par klassiske spil som Lumberjack ved hjælp af denne bot. Vælg bare et spil og tilføj det derefter til gruppen for at spille med venner i realtid.

Spillene er designet at være let, fordi Telegram har sine begrænsninger, og du kan ikke forvente at have den samme oplevelse som på en dedikeret mobilspil-app.

9. @storebot

Telegram har en butik til bots, som du kan søge efter. Overvej det mor til alle bots for at hjælpe dig med at dyppe dine fødder i vandet. Det betyder, at du kan finde og opdage andre bots og lade folk nyde det uden at komplicere tingene.

Du kan søge efter andre bots. ved hjælp af denne og åbne dem i en separat chat for at lære mere om brug af dem.

Bygning af livets bots

Der er så mange andre bots til Telegram-grupper, og du kan fortsætte med at udforske dem. Disse er nogle af de bedste og får dig i gang på ingen tid. Et sundt udvalg af Telegram-gruppebots til at styre medlemmer effektivt, samtidig med at tingene bliver interessante og sjove på samme tid. Savnede vi en bot? Del en liste over dine yndlingsbots i kommentarerne nedenfor, som du bruger i grupper.