ADD2ME

Smart living og gadgets

OnePlus Nord 1 5G Tip til lancering i anden halvdel af 2021

Efter meget forventning og lækager lancerede OnePlus N10 og N100 budget 5G-smartphones under sin Nord-linje af enheder. Nu har vi ord om efterfølgeren til Nord N10, der vil finde vej til markedet engang senere på året.

Vippet af den pålidelige tipster Max Jambor vil den kommende Nord-enhed blive kaldt Nord N1 og efterfølge Nord N10, som i øjeblikket er tilgængelig i USA og Storbritannien. Jambor siger, at de Kina-baserede smartphone-producenter vil lancere enheden i år, men ikke i de kommende par måneder.

Ser vi på starttidslinjen for de tidligere Nord 10- og N100-enheder, sagde tipster, at Nord N1 lanceres i anden halvdel af 2021. Der er dog ingen detaljer om dens specifikationer eller pris.

Tidligere sagde Jambor også, at virksomheden vil lancere en anden enhed under Nord-serien kaldet Nord SE i år. Vi så også en rapport i slutningen af sidste år med krav om det samme og tilføjede, at enheden kommer med en 65W oplader.

Som for nu siges OnePlus at fokusere mere på lanceringen af sin OnePlus 9-serie af smartphones. Som pr tidligere rygter og lækager ser virksomheden overraskende ud på at lancere tre nye enheder i år. Disse inkluderer den almindelige OnePlus 9 og 9 Pro, som vi har set i adskillige gengivelser og påståede praktiske billeder nu, og et budget OnePlus 9 Lite eller 9E, sandsynligvis med en lavere processor.

Ifølge tidligere rapporter sigter OnePlus mod at lancere den kommende OnePlus 9-serie så tidligt som muligt i år. En rapport sagde, at virksomheden vil annoncere enhederne en gang i midten af marts 2021. Der er dog ingen officielle ord fra virksomheden om lanceringsbegivenheden, lige nu.

RELATERET  Vivaldi er den første webbrowser, der tilbyder faneblade med to niveauer