ADD2ME

Smart living og gadgets

Mi 11 Ultra læk viser bagmonteret Selfie-skærm, 120x zoom og mere

Det var lige tidligere på ugen, at Xiaomis Snapdragon 888-lastede flagskib Mi 11 tog vej ud af Kina og lanceret i Europa. Men rygterne om tre andre varianter, dvs. Mi 11 Lite, Mi 11 Pro og Mi 11 Ultra-varianten har eksisteret i nogen tid nu. Uventet er den førende Mi 11 Ultra i dag vist online i en fuldblæst hands-on video . Det overlader intet til fantasien og detaljerer designet såvel som hele specifikationerne for enheden.

Først rapporteret af XDA Developers blev Mi 11 Ultra hands-on video uploadet af en YouTube-skaber ved navn Tech Buff PH. Videoen er siden blevet taget ned, men ikke før XDA spejlede indholdet. Selvom der ikke er nogen måde at bekræfte kildens ægthed, ser det ud til, at den pågældende enhed er Mi 11 Ultra. Lad os nu se på nogle af enhedens standout-funktioner.

For det første kan du se, at YouTuber har Mi 11 Ultra i to farveveje – sort og hvid. Den næste ting, der vil fange dit øje, er det massive kameramodul, der spænder over hele bredden af bagpanelet. Det er klodset, har tre kameraer og en lille sekundær skærm. Ja, du har hørt det rigtigt. Den sekundære skærm (ses tydeligt i sidehovedbilledet ovenfor) giver dig mulighed for at se søgeren, mens du klikker på selfies – ved hjælp af hovedkameraet. Det kan også være nyttigt til visning af meddelelser eller tidspunkt, hvor din telefon ligger nedad som vist nedenfor.

Når kameraet fortsætter, læses teksten på kameramodulet ‘120x Ultra Pixel AI-kamera ‘og det er placeret ved siden af et 48MP periskop-cum-tele-kamera . Videoen afslører, at Mi 11 Ultra inkluderer en 50MP primær sensor og et 48MP ultrabredt kamera for at fuldføre trioen. Dette kan ses som en nedgradering af nogle i sammenligning med Mi 10 Ultra, som omfattede et 108MP-ladet quad-camera-system. Xiaomi har droppet standardtelefotokameraet til fordel for selfie-skærmen.

RELATERET  OnePlus 9-serien kommer med en oplader i kassen, bekræfter CEO

Den lækkede video afslører, at Mi 11 Ultra har et 6,8-tommer WQHD + OLED-panel med en 120Hz adaptiv opdateringshastighed. Skærmen er buet i kanterne, har et 20MP punch-hole selfie-kamera og Gorilla Glass Victus-beskyttelse foran. Enheden kan prale med en glasbygning og tilbyder IP68 vand- og støvmodstand, tilføjer YouTuber.

Der er ingen mening i at gætte, hvad der er under emhætten. Mi 11 Ultra vil blive drevet af det nyeste Snapdragon 888 chipset, kombineret med et kæmpe 5.000 mAh batteri og 67 W kablet opladning. Hvad der er endnu bedre, smartphone understøtter 67W trådløs opladning og 10W omvendt trådløs opladning.

Så ja, Mi 11 Ultra er en åndelig efterfølger til sidste års Mi 10 Ultra og forventes lanceret i de kommende måneder. Der har været nogle lækager, men en praktisk videolækage antyder, at lanceringen ikke er langt væk. Vi foreslår, at du holder øje med Xiaomis sociale kanaler og venter på et officielt ord. Du kan tjekke den spejlede video lige her for mere information.