ADD2ME

Smart living og gadgets

Fall Guys kommer til Nintendo Switch senere i sommer

Efter EA's bekræftelse på at frigive sin populære Battle Royale-titel på Nintendo Switch, har Mediatonic meddelt, at Fall Guys : Ultimate Knockout kommer også til den håndholdte konsol. Spillet finder vej til Nintendo Switch i sommer.

For de uindviede er Fall Guys: Ultimate Knockout en unik tilgang til Battle Royale-genren. Titlen blev massivt populær blandt online gamere og streamere sidste år. Dette skyldtes hovedsageligt dets super-sjove gameplay og yndige karakterer. Spillet fik også prisen for det bedste multiplayer-spil ved Golden Joystick Awards for videospil. Desuden, med udviklerne tilføje nyt indhold for hver sæson, der går, forbliver spillerne hooked på spillet.

Sammen med meddelelsen frigav udviklerne endda en yndig video. I videoen (vedhæftet nedenfor) kan vi se de søde jelly-bean-figurer tage to Joycon-controllere og vedhæfte dem til en switchkonsol.

Det vides endnu ikke, om udviklerne vil give nogen ekstra fordele for Switch-spillere, der får spillet. Vi så EA annoncere, at Apex Legends-spillere på Switch vil tjene ekstra XP (præstationspoint i spillet) i løbet af de første to måneder af lanceringen. De får også 30 gratis niveauer til deres Battle Pass ved køb. Imidlertid meddelte hverken Mediatonic eller Nintendo nogen lignende fordele for spillet på Switch.

Titlen er i øjeblikket tilgængelig på pc og Sonys PlayStation 4-konsoller. Nu, med udgivelsen af Fall Guys: Ultimate Knockout på Nintendo Switch, sigter udviklerne efter at samle flere spillere til spillet.

Desuden rygtes der også, at Mediatonic arbejder på en mobil version af titlen. Den nævnte version vil dog kun blive lanceret i Kina som i tidligere rapporter.

RELATERET  Vivaldi er den første webbrowser, der tilbyder faneblade med to niveauer